Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Η αναδιάρθρωση φέτος στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τα τοπικά πρωταθλήματα και συνεχίζεται προς τα πάνω, στις Εθνικές κατηγορίες. Νομίζουμε ότι σύντομα θα φτάσει και στη Σούπερ Λιγκ για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι!

Όλα δείχνουν ότι οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας θα αυξηθούν με την άνοδο ομάδων από το δεύτερο επαγγελματικό πρωτάθλημα και χωρίς τον υποβιβασμό καμίας!

Ερωτήματα και αντιρρήσεις, κυρίως για οικονομικούς λόγους, υπάρχουν, όμως, όπως φαίνεται, εκτός απροόπτου θα ξεπεραστούν...

Στον αγωνιστικό τομέα, Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου με απίστευτη για την εποχή και την καραντίνα ένταση.

Ήταν καλύτεροι των ΠΑΟΚ και Άρη, αντίστοιχα, αλλά και πιο τυχεροί. Σήμερα το βράδυ (9.30 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο η "Ένωση" υποδέχεται τους "ερυθρόλευκους" (Nova) για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Πιο χαλαρός ο Ολυμπιακός, βλέπει διαφορετικά το παιχνίδι. Θέλει τη νίκη η ΑΕΚ, αλλά θα έχει απουσίες. Δυνατό παιχνίδι και στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (7.15 μ.μ., Nova).

Μετά από πολλά χρόνια, ο Άρης πίστεψε ότι θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν πολύ κοντά στο να το καταφέρει. Όμως δεν ήταν προσεκτικός στο κυριότερο σημείο του αγώνα, στις καθυστερήσεις!

Ο ΠΑΟΚ παραδίδει τα σκήπτρα. Δεν είχε τις βοήθειες που έπρεπε σε όλα αυτά τα παιχνίδια που έκριναν τα πάντα! Έχει ακόμη μπροστά του την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό μάλλον έχει μικρή σημασία αυτή τη στιγμή.

Ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο βαθμό στην Ξάνθη και το βράδυ, εφόσον επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης (7.30 μ.μ., ΕΡΤ) στο Αγρίνιο, θα κάνει ένα ακόμη βήμα για τη σωτηρία.

Αύριο γίνονται οι αγώνες Βόλου - Λαμίας (7.30 μ.μ., Nova) και Ατρόμητου - Λάρισας (8 μ.μ.).

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL