Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Γ.Μπουρνούς: Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχίζει την κενή περιεχομένου επικοινωνιακή πολιτική του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Μπουρνούς: Ο υφυπουργός Αθλητισμού συνεχίζει την κενή περιεχομένου επικοινωνιακή πολιτική του

«Δυστυχώς, γινόμαστε ξανά μάρτυρες της κενής περιεχομένου επικοινωνιακής πολιτικής του υφυπουργού Αθλητισμού, ο οποίος αντιλαμβάνεται, προφανώς, την κρίση πανδημίας ως ευκαιρία για την προσωπική του επαναφορά στο "λαβωμένο" από το Μαξίμου χαρτοφυλάκιό του», τονίζει ο αναπληρωτής τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς.

Σημειώνεται ότι σήμερα, ο κ. Αυγενάκης «προέτρεψε» τις Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να δωρίσουν ένα ποσοστό (τουλάχιστον 3%) από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, «ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό».

«Την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά έναν άνισο και τιτάνιο αγώνα, λόγω των ελλείψεων σε εξοπλισμό και προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ο υφυπουργός "μοιράζει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς", ζητώντας από τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες - στις οποίες χάρισε εκατομμύρια ευρώ μειώνοντας την φορολογία των συμβολαίων τους με τους επαγγελματίες αθλητές στο μισό -να μοιράσουν...θεάματα, αφού η κυβέρνησή του δεν μοιράζει...άρτο» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο ίδιος καλεί τον υφυπουργό, «αν πραγματικά θέλει να ανταποδώσει στο ελάχιστο, να "προτρέψει" καλύτερα τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να θωρακίσουν επιτέλους με εξοπλισμό και προσωπικό το ΕΣΥ, αντί να καταστέλλουν τις διαμαρτυρίες και να φιμώνουν τις φωνές των γιατρών και νοσηλευτών της χώρας για τις ελλείψεις και τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL