Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Παρελθόν από την Εθνική ο Ρ.Πιτίνο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παρελθόν από την Εθνική ο Ρ.Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο δε θα... γράψει ούτε έναν αγώνα στο «πλούσιο» βιογραφικό του ως Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών της Ελλάδας καθώς σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) που είχε ανακοινωθεί δεε φαίνεται πως θα συνεχιστεί, μετά την ανακοίνωση της ΔΟΕ για οριστική αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ούτως ή άλλως, ο Ρικ Πιτίνο θα έπαιρνε τα ηνία από τον Θανάση Σκουρτόπουλο για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά, στο οποίο η εθνική θα διεκδικούσε το εισιτήριο για την τελική φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά του Τόκιο. Δεδομένο είναι πλέον πως δεν θα διεξαχθούν Προολυμπιακά Τουρνουά αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε βάλει την υπογραφή του σε συμφωνία με την ΕΟΚ. Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του IONA στο NCAA για τη νέα σεζόν δεν υπάρχει, τόσο από πλευράς ΕΟΚ όσο και από πλευράς Πιτίνο, η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία.

Επιπρόσθετα, στην ΕΟΚ θα υπάρξουν αρχαιρεσίες, όπως και σε όλες τις Ομοσπονδίες, εντός του 2020, κάτι που σημαίνει πως η νυν διοίκηση δεν θα ήταν σωστό να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση ως προς το πρόσωπο που θα θέλει να εμπιστευτεί για Ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής ανδρών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL