Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Στον Ολυμπιακό θα πρέπει να τα βάλουν με τον εαυτό τους για το ότι στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου συμφώνησαν με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λιγκ στα πλέι οφ να συμμετέχει και ο πρωταθλητής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος!

Τώρα θα ήταν ήδη πρωταθλητές, κάνοντας από τώρα τα σχέδιά τους για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, βλέποντας... αφ’ υψηλού τη μάχη των υπολοίπων για τις θέσεις της Ευρώπης. Και τώρα, όμως, με διαφορά πέντε πόντων από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ, που δεν φαίνεται να αλλάζει σήμερα, είναι το φαβορί για τον τίτλο. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που έχουμε μπροστά μας τίποτα δεν θεωρείται τελειωμένο...

Στην Τούμπα η τακτική προσέγγιση του Πέδρο Μαρτίνς αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από αυτήν του Αμπέλ Φερέιρα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πήρε ιδιαίτερα ρίσκα, θωράκισε τον άξονα της ομάδας του με τρεις ποδοσφαιριστές, με συνέπεια να αφοπλίσει τα ατού του ΠΑΟΚ. Με αυτή την τακτική και με την... έκπληξη της παρουσίας του “φρέσκου” Ραντζέλοβιτς, οι “ερυθρόλευκοι” πήραν μια καθαρή νίκη, πολύ σημαντική για τη συνέχεια...

Ο “βραχυκυκλωμένος” “δικέφαλος” δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον πρωτοπόρο, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα το τελευταίο δίμηνο! Ο ΠΑΟΚ, χωρίς αρχή και τέλος σε όλο τον αγώνα, απογοήτευσε τους οπαδούς του. Η συγκεκριμένη ήττα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ και αγώνων Κυπέλλου με την ομάδα του Πειραιά.

Στην ΑΕΚ, όπως έχουμε γράψει, υπάρχει πλέον πλάνο. Η Ένωση βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ήταν πραγματικά κρίμα που τη συνάντησή της με τον ΟΦΗ δεν παρακολούθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι φίλοι της λόγω της τιμωρίας της.

Η ομάδα του Καρέρα, με το πόδι στο... γκάζι, δεν άφησε περιθώρια στην κρητική ομάδα να αντιδράσει παίρνοντας εύκολα μια ακόμη σημαντική νίκη. Τώρα στο... κιτρινόμαυρο στρατόπεδο βλέποντας την εικόνα του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή, δεν αποκλείουν τίποτε ως προς τη διεκδίκηση της προνομιούχου δεύτερης θέσης.

Στον Παναθηναϊκό, εκεί που έβλεπες τα πράγματα να στρώνουν, έγινε άνω - κάτω η κατάσταση με τη συμπεριφορά του Γιάννη Αλαφούζου. Το... γυαλί στις σχέσεις του με τον Γιώργο Δώνη έχει μάλλον ραγίσει και ίσως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουμε αλλαγές...

Σήμερα με την ίδια ώρα έναρξης διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ (7.00 μ.μ.). Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Φάληρο δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα... Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Φαβορί η ΑΕΚ με αντίπαλο τον απογοητευμένο Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Σφραγίζει την προνομιούχο έκτη θέση ο ΟΦΗ, αν νικήσει τη δυνατή Λαμία στο Ηράκλειο. Στο ΟΑΚΑ τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Βόλο που... ψάχνει για αγοραστή. Αμφίρροπα τα παιχνίδια ΑΕΛ - Αστέρα Τρίπολης και Άρη - Ατρομήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL