Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ / Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ / Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ - Ξάνθης ενώπιον του αθλητικού δικαστή, και συγκεκριμένα της πρωτοδίκη Μαρίας Φραγκιά, ολοκληρώθηκε χθες ύστερα από τέσσερις ώρες και πλέον ώρες, σε μια διαδικασία από την οποία δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και εντάσεις.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ έδωσε διορία έως την προσεχή Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου για την κατάθεση υπομνημάτων στο θέμα με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι απόφαση θα εκδοθεί και να ανακοινωθεί μετά την Καθαρά Δευτέρα. Η κυρία Φραγκιά διευκρίνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, όπως και αν θα κάνει δεκτές τις πρόσθετες παρεμβάσεις.

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη ζήτησαν από την έδρα να μπει στην ουσία της υπόθεσης, δηλαδή να την εκδικάσει εκκινώντας τη διαδικασία από την αρχή, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΛ θέλουν να επιβληθούν άμεσα οι ποινές που προβλέπονται μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Οι δύο ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους, ισχυρισμό τον οποίο προσπάθησε να καταρρίψει η πλευρά του Ολυμπιακού, όπως και η ΑΕΛ, ενώ η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν παρευρέθηκε στη χθεσινή διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL