Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ "32" / Με στόχο τη νίκη ο Ολυμπιακός

Η μοναδική ελληνική ομάδα, που συνεχίζει να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι ο Ολυμπιακός, που, τρεις μέρες πριν το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντιμετωπίζει σήμερα (10 μ.μ.) στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Άρσεναλ, στον πρώτο από τους δύο αγώνες για τη φάση των "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ιστορική αλλά σχετικά άπειρη αυτό το διάστημα ομάδα, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του Λονδίνου.

"Τη διοργάνωση του Γιουρόπα την παίρνουμε πολύ σοβαρά. Όλη η συγκέντρωσή μας είναι στην Άρσεναλ. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μακριά. Μετά θα δούμε το επόμενο ματς, που είναι σημαντικό. Όμως τώρα έχουμε προτεραιότητα την Άρσεναλ" δήλωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, που επεσήμανε: "Για μας, με όλη την ειλικρίνεια, είναι εφικτό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να έρθει εδώ. Έχουμε κάνει μόνο μία ήττα σε 12 παιχνίδια εδώ, από την Μπάγερν. Αν ο Ολυμπιακός παίξει με θάρρος και κουράγιο, έχουμε πολλές πιθανότητες να νικήσουμε μια τεράστια ομάδα".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν αποκάλυψε τα σχέδιά του για την αρχική ενδεκάδα λέγοντας πως "όλοι οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι μπορεί να ξεκινήσουν".

"Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ολυμπιακό. Από τη συνολική του απόδοση. Όχι μόνο ατομικά. Πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ένταση, η οποία δεν συμβιβάζεται, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, και έχει σαφείς αρχές στο παιχνίδι της" δήλωσε ο τεχνικός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα.

Χωρίς τον Μεσούτ Οζίλ ταξίδεψε για την Αθήνα η Άρσεναλ. Ο Τούρκος μέσος αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς η γυναίκα του περιμένει από ώρα σε ώρα να γεννήσει το πρώτο παιδί τους. Ακόμη ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Μίκελ Αρτέτα είναι ο Λούκας Τορέιρα, που ταλαιπωρείται από ίωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL