Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.2°C
1 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
9.9°C14.1°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C17.5°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.9°C
0 BF 100%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχει την ικανότητα να μιλάει για το ποδόσφαιρο, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι θέλει να κάνει. Μας λέει ότι η ΕΠΟ θα υπηρετήσει το μνημόνιο που θα υπογράψει η κυβέρνηση με την UEFA και τη FIFA στις 25 του μήνα, αλλά ο ρόλος της δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί!

Επίσης μας λέει για νέο οδικό χάρτη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που δεν έχει γίνει πουθενά στην Ευρώπη! Να ξέρετε ότι όταν με το καλό έρθουν στην Αθήνα τα ανώτατα στελέχη των δύο συνομοσπονδιών, θα μας πουν διαφορετικά πράγματα.

Από τον Απρίλιο του 2018 είχε να νικήσει σε μεγάλο παιχνίδι πρωταθλήματος ή Κυπέλλου η ΑΕΚ. Ήταν μια αλήθεια επαναλαμβανόμενη, την οποία άλλαξε ο Μάσιμο Καρέρα την περασμένη Κυριακή, στη συνάντηση της "Ένωσης" κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με ποδόσφαιρο που δεν αρέσει ιδιαίτερα στους φιλάθλους, με μια ανασταλτική λειτουργία η οποία δεν ενδείκνυται σε ομάδες που έχουν στόχο τον πρωταθλητισμό. Από την άλλη, ωστόσο, έπρεπε να γίνει μια αρχή, έστω και με πλάνο... αντιποδοσφαιρικό.

Ο Καρέρα είναι ένας προπονητής που δουλεύει για το βιογραφικό του και ανέλαβε την ΑΕΚ για να την κάνει καλύτερη ομάδα, ξεκινώντας από το βασικό, που είναι το θετικό αποτέλεσμα. Ύστερα ο στόχος είναι ο χαρακτήρας και η βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Η αναμέτρηση σήμερα το βράδυ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κόντρα στον επικίνδυνο Άρη (7.30 μ.μ., Nova) είναι για τον Ιταλό προπονητή μια πρόκληση.

Ο Άρης στην έδρα του καταθέτει επιθετικότητα που δεν συναντάς εύκολα σε άλλες ελληνικές ομάδες, στηριζόμενος σε εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς που διαθέτει.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Ήταν λοιπόν πολύ δύσκολο να πετάξει έξω από το Κύπελλο μια ανώτερή του ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και τύχη και οι "πράσινοι" δεν την είχαν με το μέρος τους... Το μεσημέρι στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (3 μ.μ., Nova) που έχει ενισχυθεί μετεγγραφικά και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το απόγευμα στα Πηγάδια η Ξάνθη αντιμετωπίζει τη Λαμία (5.15 μ.μ, ΕΡΤ) και στη Μαγνησία ο Βόλος τον Αστέρα Τρίπολης (5.15 μ.μ., Nova). Αύριο θα διεξαχθεί η συνάντηση ΟΦΗ - Ατρόμητου (7.30 μ.μ., Nova) στο Ηράκλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL