Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ, έχασε τον Σεμέδο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1 - 20ή ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ, έχασε τον Σεμέδο

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο Ηράκλειο ο Ρούμπεν Σεμέδο

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Ολυμπιακός πέτυχε "επαγγελματική" νίκη με 0-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, που τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σ' έναν ποιοτικά κακό αγώνα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου ο Καμαρά με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, με δημιουργό τον Ελ Αραμπί, που "έκλεψε" την μπάλα από τον Γιαννούλη.

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κανονικά έπρεπε να δεχτεί κόκκινη) ο Σεμέδο του Ολυμπιακού, όταν πήγε να πάρει την μπάλα του αγώνα από ένα ball boy, το έσπρωξε και το έριξε στο χορτάρι! Ο Πορτογάλος στόπερ θα απουσιάσει από το ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή!

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0

Ο Παναθηναϊκός, με πολύ καλή απόδοση, πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη του επικρατώντας του Ατρόμητου με 3-0 στο ΟΑΚΑ.

Το 1-0 σημειώθηκε μόλις στο 4' με δυνατό σουτ του Κουρμπέλη έξω από την περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει στο "Γ" του Μέγιερι. Στο 27' ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ με "τακουνάκι" του Μακέντα, μετά από μεταβίβαση του Ζαχίντ, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης το ακύρωσε συμβουλευόμενος το VAR, ως φάουλ του Ινσούα στον Χαρίση νωρίτερα, που δεν επιβεβαιώνεται από το ριπλέι. Στο 31', πάλι συμβουλεύμενος το VAR, o διαιτητής έδειξε κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη και ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες.

Το 2-0 σημείωσε στο 67' με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Σένκεφελντ αξιοποιώντας χτύπημα φάουλ του Ζαχίντ και το 3-0 από κοντά ο Περέα, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μακέντα (76').

Βόλος - ΑΕΚ 0-3

Εύκολο τελικά αποδείχθηκε το έργο της ΑΕΚ στον Βόλο, καθώς νίκησε με 0-3 την τοπική ομάδα, που πλήρωσε τα "φθηνά" λάθη της στην άμυνα. Το 0-1 πέτυχε με κεφαλιά στο 9' ο αμαρκάριστος Οικονόμου και το 0-2 ο Αλμπάνης με πλασέ, μετά από... ασίστ αμυντικού του Βόλου. Στο 52' ο νεοαποκτηθείς Σιμάνσκι και ο Λόπες συνεργάστηκαν, με τον Πορτογάλο να δίνει "μισό γκολ" στον Κλωναρίδη, που πλάσαρε για το 0-3.

ΑΕΛ - Παναιτωλικός 2-2

Ο μέχρι πριν από λίγες μέρες παίκτης της ΑΕΛ Αμπιόλα Ντάουντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη Λάρισα, στο παιχνίδι μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Παναιτωλικού. Ο Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στο 28' και στο 63', έδωσε το προβάδισμα 0-2 στον Παναιτωλικό, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 με δύο εύστοχα πέναλτι του Ουάρντα στο 79' ("χέρι" του Κέβιν) και στο 86' (ανατροπή του Ουάρντα από Ντουάρτε). Στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιγγάρας απ' τους φιλοξενούμενους.

* Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες: 5.15 μ.μ. Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος, 7 μ.μ. Λαμία - ΠΑΟΚ, 7.30 μ.μ. Άρης - Ξάνθη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL