Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C21.3°C
4 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C17.7°C
4 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.8°C
4 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C21.4°C
1 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C19.6°C
0 BF 48%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις, Ολυμπιακός - Μπάγερν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις, Ολυμπιακός - Μπάγερν

Σήμερα αγωνίζονται και οι δύο ελληνικές ομάδες, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Στις 8.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ και στις 9.30 μ.μ. ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη με τον Ολυμπιακό, ενώ τα περιθώρια για πρόκριση στα πλέι οφ έχουν στερέψει δραματικά: "Μαθηματικά έχουμε ελπίδες, αλλά η φιλοσοφία μας θα είναι πάντα το επόμενο ματς. Στη φετινή Ευρωλίγκα βλέπουμε μεγάλα σκορ, επειδή δεν υπάρχει τόσο τακτική. Οι παίκτες παίζουν αρκετά για τα νούμερά τους, δεν θέλουν να κάνουν φάουλ. Θέλουν να κάνουν αυτά που φαίνονται στον κόσμο ότι είναι σημαντικά και όχι αυτά που θέλουν οι προπονητές. Η Μπάγερν έχει αρκετό επιθετικό ταλέντο, έχει σουτέρ και αυτό το δείγμα με τον Παναθηναϊκό ήταν χαρακτηριστικό. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και επιθετικός στην άμυνα, θα έχεις πρόβλημα".

Από την πλευρά του, ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε για τη Ζαλγκίρις: «Είναι σαν και εμάς. Μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και δίνει πάντα το 100%. Μοιάζουμε ως ομάδες. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις έχει παίξει τέσσερα εξαιρετικά παιχνίδια. Το σύστημά της βασίζεται στη σκληρή δουλειά και την ταχύτητα. Αλλάζει συχνά στην άμυνα. Είναι μια παρόμοια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, σε σχέση με το τι προσπαθεί να βρει και στις δύο πλευρές του παρκέ".

* Σήμερα διεξάγονται και οι αγώνες: 7 μ.μ. ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπασκόνια, Ζενίτ - Βαλένθια, 7.30 μ.μ. Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν, 8 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου.

* Χθες: Χίμκι - Ρεάλ Μαδρίτης 102-94.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL