Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Ο Γιώργος Δώνης υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε μετά τους αγώνες της ομάδας του με τη Λαμία και τον ΟΦΗ να νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Ο Παναθηναϊκός, με τέσσερις ακόμη πόντους στη συγκομιδή του, βλέπει από καλύτερη θέση την υπόθεση των πλέι οφ. Οι "πράσινοι" ειδικά κόντρα στον ΟΦΗ, που είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, δημιούργησαν πολλές φάσεις χάνοντας μια σπουδαία νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Το κακό για το "τριφύλλι" είναι ότι δεν διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα στο γκολ. Αν, λοιπόν, η ιδιοκτησία της ομάδας αποφασίσει τελικά να ενισχύσει μεσοεπιθετικά το έμψυχο υλικό, ο στόχος της εξάδας θεωρείται εφικτός.

Το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (7 μ.μ., Nova) σ' ένα παιχνίδι αμφίρροπο, ίσως και με πολλά γκολ. Οι "Θεσσαλονικείς" έχουν δείξει τις δυνατότητές τους μεσοεπιθετικά, όμως έχουν σοβαρές αμυντικές αδυναμίες.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα και στον αγώνα με τη Λάρισα και, παρά την απουσία του κόσμου, καθάρισε και αυτό το παιχνίδι το ίδιο εύκολα όπως αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

"Κλειδί" γι' άλλη μια φορά το εντυπωσιακό ξεκίνημα, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν πάλι στο πρώτο δεκάλεπτο! Οι "Πειραιώτες" έδειξαν ότι αυτή την εποχή είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν βρει τον τρόπο να σκοράρουν με ευκολία! Το απόγευμα στον Βόλο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (5.15 μ.μ., Nova) θέλουν ένα ακόμη τρίποντο για να κλείσουν ιδανικά το 2019. Στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ και με παρουσία στο Γιουρόπα Λιγκ, πρώτος αντίπαλός τους η Άρσεναλ, την οποία ο Ολυμπιακός με την παρουσία των Φορτούνη, Βαλμπουενά και Χριστοδουλόπουλου στο ρόστερ του μπορεί να αποκλείσει.

Άνω - κάτω η Λάρισα μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε στο Φάληρο σε σαράντα πέντε λεπτά! Είχαν προηγηθεί οι μεγάλες ήττες από τη Λαμία (3-0), αλλά και την Καλαμάτα (3-0) για το Κύπελλο! Ίσως ο Πανιώνιος το μεσημέρι στη Θεσσαλία (3 μ.μ. ) εκμεταλλευτεί την κατάσταση.

Ο Παναιτωλικός, ουραγός στη βαθμολογία, ψάχνει εναγωνίως βαθμούς που θα τον βγάλουν από το αδιέξοδο. Βελτιωμένος παρουσιάστηκε στην Ξάνθη, δύσκολη η αναμέτρηση με τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ (5 μ.μ., ΕΡΤ) στο Αγρίνιο.

Στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι και οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν, για διαφορετικούς βεβαίως λόγους.

Αύριο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής με τη συνάντηση ΠΑΟΚ - Ατρόμητου (6 μ.μ.) στην Τούμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL