Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Συνεχίζεται το "ντέρμπι" και εκτός γηπέδου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ / Συνεχίζεται το "ντέρμπι" και εκτός γηπέδου

Σε διάταξη "μάχης" έξω από το "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή το βράδυ...

Η μάχη της κορυφής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται και εκτός αγωνιστικού χώρου με αφορμή τον αγώνα του Σαββάτου ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Το... φυτίλι άναψε ο Ολυμπιακός σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς σχολίασε ρεπορτάζ του One Channel, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, που... ανακάλυψε ιδιοκτησιακές σχέσεις μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της Ξάνθης:

"Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία. Το λέμε ευθέως. Υπ' αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015 ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση, κάτι που έγινε".

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν άμεση:

"Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν, για να τελειώνει αυτό το παραμύθι, ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού και τις 'αυθόρμητες' ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός".

* Σύμφωνα με το One Channel, η κυπριακή εταιρεία που απέκτησε τα περιουσιακά στοιχεία της Ξάνθης (γήπεδο, προπονητικό κέντρο και αθλητικό κέντρο) είναι "συνδεδεμένη" με τον ξάδερφο του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννη Καλπαζίδη.

* Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τιμωρηθεί με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών γιατί σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας έγινε ρίψη αντικειμένων από άτομα με διαπίστευση "ασφαλείας" στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί για την προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, που αναφέρει ότι ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ και από τύχη δεν έχασε το μάτι του.

Σήμερα αναμένεται η κλήση σε απολογία του Ολυμπιακού από τον αθλητικό εισαγγελέα και, αν αποδειχθούν όλα τα παραπάνω, η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL