Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ / "Έθεσαν εαυτόν" εκτός Εθνικής!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ / "Έθεσαν εαυτόν" εκτός Εθνικής!

Χωρίς παίκτες του Ολυμπιακού η προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Σοβαρό θέμα προέκυψε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βικτόρια. Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού απέστειλαν χθες επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία θέτουν τον εαυτό τους εκτός «γαλανόλευκης» και αιτία είναι η παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού...

Στην επιστολή αναφέρουν πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο μετά τα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ και ισχυρίζονται πως σε συνάντηση που είχαν με τον Αμερικάνο τεχνικό είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Πιτίνο πως δεν θα κοουτσάρει κάποια ελληνική ομάδα.

"Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας" γράφουν στην επιστολή.

Άμεση ήταν η απάντηση του Ρικ Πιτίνο: "Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού - δεν υπήρχαν «ανοιχτές» θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη".

Θυμίζουμε ότι ανάλογο προηγούμενο προπονητής ομάδας να είναι και στην Εθνική είχαμε το 2008 με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο "δράκος" ήταν προπονητής του Ολυμπιακού όταν η Εθνική μας πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αλλά κανένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού (Διαμαντίδης, Σπανούλης, Τσαρτσαρής, Φώτσης) δεν είχε αποχωρήσει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL