Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Φάληρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (7.30 μ.μ., Nova). Για την "Ένωση" είναι ένας αγώνας του οποίου το αποτέλεσμα θα καθορίσει τη συνέχειά της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μεσοεπιθετικά στέκεται πολύ καλά, με ποδοσφαιριστές (Λιβάγια, Ολιβέιρα, Μάνταλος, Σιμόες) που μπορούν με τις ικανότητές τους να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο. Αντιθέτως οι αδυναμίες εντοπίζονται στην άμυνα, όπου η ΑΕΚ έχει δεχθεί οκτώ γκολ στις μέχρι τώρα συναντήσεις της.

Ο Ολυμπιακός, πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές του, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ, διαθέτοντας και παραγωγική επίθεση (δεκατέσσερα γκολ). Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα σε βασικές θέσεις της ενδεκάδες του να κάνει αλλαγές χωρίς να χαλάει τη συνοχή της ομάδας του!

Στον Παναθηναϊκό η απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα ίσως κάνει καλό... Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές λόγω του οξύθυμου χαρακτήρα του.

Ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη μία νίκη όπως αυτή του Περιστερίου για να ανέβει ψυχολογικά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Δώνη ήταν αποφασιστικοί παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο. Το σημερινό εντός έδρας ματς με τη Λάρισα (3 μ.μ., Nova) ίσως δείξει αν... μπήκε το νερό στο αυλάκι... Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα παίζοντας καλή μπάλα εντός και εκτός έδρας!

Στη Ν. Σμύρνη τα όνειρα έχουν γίνει... εφιάλτες. Ο Πανιώνιος, που ξεκίνησε με μείον έξι βαθμούς το πρωτάθλημα μετά τις διοικητικές του "αμαρτίες", δεν σταυρώνει νίκη, έχοντας μπροστά του δύσκολο δρόμο. Οι "Νεοσμυρνιώτες" αγκομαχούν να φτάσουν την μπάλα στην περιοχή των αντιπάλων τους και, όταν το καταφέρνουν, δεν έχουν τον φορ να κάνει το γκολ!

Είναι φανερό πως έχουν θέματα με την ποιότητα του έμψυχου υλικού τους. Αν δεν βρουν τον τρόπο να τα λύσουν, ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Το απόγευμα, στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (5 μ.μ., ΕΡΤ) χρειάζονται την τύχη με το μέρος τους.

Ο Άρης νίκησε την Ξάνθη και διόρθωσε τα πράγματα στο εσωτερικό του. Υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (5.15 μ.μ., Nova), που με τον Μάκη Χάβο πλέον στον πάγκο του έχει ήδη βελτιώσει την εικόνα του!

Αύριο, στην Τρίπολη, θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Αστέρα και τη Λαμία (7.30 μ.μ., Nova).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL