Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Για το VAR, είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα, οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν βγάλει ανακοινώσεις αρνητικές για όσους το χειρίζονται! Πλέον, έξι αγωνιστικές μετά, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι δεν φταίει το VAR. Φταίνε αυτοί που ορίζουν, δηλαδή ο αρχιδιαιτητής Περέιρα και η... παρέα του (Κουμουλάκης, Τριτσώνης). Διαιτητές κατώτεροι των περιστάσεων ορίζονται για τον έλεγχο του VAR, όταν οι ίδιοι έχουν προκαλέσει με εξόφθαλμα λάθη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Το έχουμε πει, το VAR βοηθάει το ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, μόνο που στη χώρα μας οι αρμόδιοι που ορίζουν και οι διαιτητές που το ελέγχουν είναι το πρόβλημα! Και φυσικά αποτελεί φαινόμενο, να μην βγαίνει κανείς να δώσει εξηγήσεις γι' αυτή την κατάσταση!

Στο αγωνιστικό κομμάτι της Σούπερ Λιγκ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, χωρίς ακόμη να έχουν σταθεροποιήσει την απόδοσή τους, έχουν τον τρόπο να κερδίζουν!

Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν ένα σημαντικό τρίποντο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βγάζοντας την αντίδραση που ήθελαν μετά την ήττα στο Βελιγράδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αναμενόταν επανέφερε βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα του και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη χωρίς δυσκολία. Ήταν πάλι η ομάδα που έχει τα στοιχεία για να πάρει το πρωτάθλημα...

Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, δείχνοντας το πρόβλημα που έχει με τις στημένες φάσεις, κάτι που παραδέχτηκε και ο Φερέιρα δηλώνοντας ότι είναι ευκαιρία η διακοπή του πρωταθλήματος ώστε άμεσα να αλλάξουν τα πράγματα στην άμυνα. Από την... άλλη μεριά, ο “δικέφαλος” αρνείται να χάσει, διευρύνοντας το αήττητό του στους 41 αγώνες μετά την τελευταία νίκη του στην Τρίπολη. Για μια ακόμη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ είχε την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και εξαιρετικό τρόπο ανάπτυξης!

Συνεχίζοντας με την ίδια τακτική, βελτιώνοντας και τις αμυντικές αδυναμίες του, βλέπει τίτλο...

Στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι, ο Καρντόσο “φόρτωσε” το ρόστερ της ομάδας με συμπατριώτες του που τώρα μένουν και εκτός αποστολής! Ίβιτς και Κωστένογλου προσπαθούν σε μια κρίσιμη περίοδο για τον σύλλογο, να συμμαζέψουν την κατάσταση, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από την πορεία της “Ένωσης” μέχρι τον Ιανουάριο.

Αν βρίσκεται κοντά στα δύο φαβορί για τον τίτλο, ίσως ο Μελισσανίδης προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας...

Ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος μια μέτρια ομάδα, με τη διαφορά όμως από πέρσι ότι το κλίμα στα αποδυτήριά του δεν είναι και το καλύτερο. Στο “τριφύλλι”, όσο και αν προσπαθούσαν το καλοκαίρι να περάσουν μια εικονική πραγματικότητα, ήρθαν τα επίσημα παιχνίδια να “ξεγυμνώσουν” τους πάντες. Νταμπίζας και Δώνη,ς που είχαν τον νέο σχεδιασμό, μάλλον απέτυχαν...

“Άφαντος” άλλη μια φορά ο Αλαφούζος, πειθαρχικά παραπτώματα από ευτυχώς λίγους παίκτες, αποχή του κόσμου από το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει έτσι, ίσως βρεθεί στο σημείο να παίζει πλεϊάουτ! Απογοητευτικός ο Πανιώνιος, αν δεν συνέλθει γρήγορα δεν δείχνει ικανός να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL