Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.1°C
4 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.1°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C22.2°C
5 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
3 BF 26%
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Για τη νίκη και επί της Τότεναμ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / Για τη νίκη και επί της Τότεναμ!

Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ο Ρούμπεν Σεμέδο...

Μ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην αγγλική Τότεναμ αρχίζει σήμερα (7.55 μ.μ., Cosmote TV) ο Ολυμπιακός την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν αήττητοι στους έξι αγώνες της προκριματικής φάσης και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο, αλλά κι αυτό δεν είναι αρκετό...

"Ποτέ δεν ξεκινάμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι την ισοπαλία. Ξεκινάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα παίξουμε με τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πάμε για τη νίκη" δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, που ακόμη επεσήμανε:

"Περιμένω να είμαστε επιθετικοί, καταιγιστικοί και με ποιότητα. Να δείξουμε κουράγιο και αποφασιστικότητα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Να δείξουμε το επίπεδό μας. Δεν θέλουμε να θεωρούμαστε φαβορί, γιατί δεν είμαστε κιόλας. Σε αυτό το γήπεδο όμως κάτι έχουμε να πούμε. Ο κόσμος είναι όπλο μας".

Το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα ήταν ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο, που είναι πλέον στη διάθεση του Μαρτίνς και διαμήνυσε στον προπονητή του πως "δεν χάνει με τίποτα" το σημερινό ματς. Η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Ο Μαρτίνς είναι της λογικής "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" και στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς ξεκινούσε με την παρακάτω ενδεκάδα: Σα, Ελαμπεντελαουϊ Τσιμίκας, Μερία, Σεμέδο (Σισέ), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντέσνε, Βαλμπουενά, Μασούρας, Γκερέρο (Ελ Αραμπί).

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των "πετεινών" Μαουρίτσιο Ποκετίνο είπε: "Περιμένω ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον Ολυμπιακό, όμως πρέπει να δείξουμε το επίπεδό μας και να δικαιολογήσουμε το ότι πήγαμε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα του έχει πολύ καλές εμφανίσεις. Έχει μεγάλο κίνητρο, παίζει στην έδρα του, έχει πολύ καλή ομάδα και θα έχει υψηλές απαιτήσεις. Εάν δεν είμαστε καλά και συγκεντρωμένοι, θα υποφέρουμε".

O Oλυμπιακός έχει καλή παράδοση σε πρεμιέρες κόντρα σε φιναλίστ, αφού το 2002 είχε συντρίψει με 6-2 την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ το 2016 είχε νικήσει 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

O άλλος αγώνας του ομίλου, ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τον Ερυθρό Αστέρα, θα αρχίσει στις 10 μ.μ. Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα: 7.55 μ.μ. Κλαμπ Μπριζ - Γαλατασαράι, 10 μ.μ. Παρί - Ρεάλ Μαδρίτης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αταλάντα, Σαχτάρ Ντονιέτσκ - Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερ Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας, Άγιαξ - Λιλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL