Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Εντός και εκτός γραμμής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντός και εκτός γραμμής

Το VAR ήταν το μεγάλο θέμα συζήτησης για ό,τι έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, υπήρξαν παράπονα για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν το συμβουλεύτηκαν, παράπονα για την κρίση τους αφού είδαν τις φάσεις στα ριπλέι, και μια ανακοίνωση της Λάρισας που σίγουρα σηκώνει συζήτηση αφού αποκαλεί τους διαιτητές των αγώνων μαριονέτες.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στη γειτονική Ιταλία υπάρχουν διαμαρτυρίες, ότι στη χώρα μας το VAR κάνει τα πρώτα του βήματα και ότι χρειάζεται για αρχή υπομονή και όχι υπερβολές...

Το VAR το χειρίζονται άνθρωποι και είναι αναπόφευκτο να γίνονται λάθη. Είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα. Η χρήση της τεχνολογίας διορθώνει πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλά δεν πρόκειται να μας σώσει και από τους κακούς διαιτητές. Το κυριότερο όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι το VAR δίνει μακράν περισσότερες λύσεις απ' όσα προβλήματα δημιουργεί η μη ορθή χρήση του. Είναι μια έξτρα βοήθεια, που δεν υπήρχε.

Ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιον Λιγκ, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια, θα δώσει το παρών στους ομίλους της διοργάνωσης! Καλό το έμψυχο υλικό του, σοβαρός και μετρημένος ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι "ερυθρόλευκοι" έτοιμοι να ζήσουν το νέο ταξίδι τους στα σαλόνια της Ευρώπης. Το απόγευμα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ (7.15 μ.μ.). Οι γηπεδούχοι, στην πρεμιέρα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, παρουσιάστηκαν δυνατοί και έτοιμοι για μια θετική πορεία.

Καμιά ομάδα δεν έχασε μια ολόκληρη χρονιά επειδή έχασε στην έδρα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μπορεί να παρουσιάζει εικόνα αρνητική αλλά σίγουρα με σωστές κινήσεις και επιλογές μπορεί να ανακάμψει αγωνιστικά. Στόχοι της παραμένουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Πρώτη κίνηση του Μελισσανίδη ήταν να δώσει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ίλια Ίβιτς. Μια ισχυρή προσωπικότητα, που είναι δύσκολο να κάνει συμφωνία αν αυτή δεν του παρέχει ευχέρεια κινήσεων... Ο Ίβιτς ανέλαβε με την αρμοδιότητα να παίρνει όλες τις αποφάσεις που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα! Προβλέπονται αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου...

Η ΑΕΚ το βράδυ δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον μαχητικό Αστέρα (9.30 μ.μ.), που έδειξε καλά στοιχεία στο “Καραϊσκάκης” με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Με πολλά προβλήματα ο Πανιώνιος, απογοήτευσε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Βόλο. Στην Τούμπα, δύσκολη η αποστολή του απέναντι στον ανώτερό του ΠΑΟΚ (7.00 μ.μ.). Στη Λαμία, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον Ατρόμητο (8.00 μ.μ.).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL