Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ-ΠΛΕΪ ΟΦ / Μπαίνουν στη μάχη οι δύο "δικέφαλοι"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ-ΠΛΕΪ ΟΦ / Μπαίνουν στη μάχη οι δύο "δικέφαλοι"

Σήμερα ξεκινάει η προσπάθεια και των δύο εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου στο Γιουρόπα Λιγκ για είσοδο στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης. Χρονικά, πρώτη μπαίνει στη μάχη η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο, που στο άδειο ΟΑΚΑ υποδέχεται την τουρκική Τράμπζονσπορ. Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ.

Η ΑΕΚ μετά τον επαναληπτικό με την Κραϊόβα έχει μπει σε ένα περίεργο κλίμα, που αφορά τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε διάφορες εξωαγωνιστικές παραμέτρους.

Ο αγώνας απέναντι στους Τούρκους αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να δώσει η ομάδα απαντήσεις, να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των φίλων της και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για μια πρόκριση με πολλαπλά οφέλη. Προπονητής της τουρκικής ομάδας είναι ο Ουνάλ Καραμάν, που είδε την Κυριακή την ομάδα του να φέρνει ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Κασίμπασα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα φιλοξενηθεί στην Μπρατισλάβα από την τοπική Σλόβαν στις 10 το βράδυ.

Οι Θεσσαλονικείς του Άμπελ Φερέιρα, με βάση μία σειρά παραμέτρων, όπως για παράδειγμα το ρόστερ τους, αλλά και τις δύο εμφανίσεις που έκαναν απέναντι στον Άγιαξ, φαίνεται πως είναι το φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους. Όμως, όλα αυτά αποδεικνύονται ή μη μέσα στα γήπεδα και κάποιες φορές είναι δυσκολότερο να πιστοποιήσεις την υπεροχή σου από το να είσαι αουτσάιντερ.

Η Σλόβαν, πάντως, έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα Σλοβακίας, καθώς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες. Συνθήκη που την φέρνει στην πρώτη θέση, σε ισοβαθμία με τη Ζίλινα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιαν Κόζακ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL