Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / Κληρώσεις για όλα τα... γούστα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / Κληρώσεις για όλα τα... γούστα!

Πολύ πιο δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις του με τον Άγιαξ, παρά στη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ σε περίπτωση που προκριθεί! Από τη χθεσινή κλήρωση έγινε γνωστό ότι ο επόμενος πιθανός αντίπαλος του "δικεφάλου του Βορρά" θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) - Καραμπάκ (Αζερμπαϊτζάν), με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας (20 Αυγούστου) και ο επαναληπτικός στην Τούμπα (28 Αυγούστου).

Σαφώς πιο δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού εφόσον καταφέρει να αποκλείσει τη Μπασακσεχίρ. Οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είτε την πολύ ισχυρή πορτογαλική Πόρτο είτε τη ρωσική Κρασνοντάρ του Μάρκους Μπεργκ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 21 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 27 Αυγούστου. Βέβαια, ακόμη κι αν αποκλειστούν, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σίγουρη τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ...

Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ...

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβα από τη Σλοβακία ή την Ντάνταλκ από την Ιρλανδία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 29 Αυγούστου. Αυτές οι ημερομηνίες είναι κοινές για όλους τους αγώνες σ' αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Η τσεχική Σπάρτα Πράγας ή η τουρκική Τραμπζονσπόρ θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την ΑΕΚ πριν από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον η "Ένωση" ξεπεράσει στον τρίτο προκριματικό γύρο την Κραϊόβα. Αν προκριθεί η ΑΕΚ, το πρώτο ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς θα δοθεί εκτός έδρας.

Με τη Μίντιλαντ από τη Δανία ή τη σκωτσέζικη Ρέιντζερς θα αναμετρηθεί ο Ατρόμητος στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον αποκλείσει τη Λέγκια Βαρσοβίας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο ματς στο Περιστέρι, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας.

Τέλος, σε Σερβία ή Τουρκία θα ταξιδέψει ο Άρης αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή των αναμετρήσεων Παρτιζάν Βελιγραδίου - Μαλατιασπόρ, με τους «κίτρινους» να δίνουν εκτός έδρας το πρώτο ματς και τη ρεβάνς στο "Κλ. Βικελίδης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL