Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

'Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ποζίδης

Ο Γιώργος Ποζίδης, ο Μπάμπης Χολίδης και ο Στέλιος Μυγιάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1984 στο Λος Άντζελες... Ατλάντα...

Μετά τον Μπάμπη Χολίδη, ένας ακόμη κορυφαίος αθλητής της πάλης έφυγε από τη ζωή, και μάλιστα στην ίδια ηλικία! Ο Γιώργος Ποζίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 χρόνων, έπειτα από ανακοπή καρδιάς.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην ελληνορωμαϊκή πάλη ο Ποζίδης είχε πετύχει σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ άλλων, ήταν έκτος ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες το 1984, ενώ είχε κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (1981,1984). Καλύτερη θέση του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν η τέταρτη το 1983, ενώ ήταν δεύτερος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1979.

Μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας ασχολήθηκε με την προπονητική, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος στην Ομοσπονδία της πάλης (ΕΟΦΠ).

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο