Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την Πλζεν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 την Πλζεν

Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε ο Ολυμπιακός, που, μετά το 0-0 της Τσεχίας, χθες επιβλήθηκε με 4-0 της Βικτόρια Πλζεν στο "Γ. Καραϊσκάκης". Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ, ενώ σιγούρεψε την παρουσία του σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Πειραιά ήταν μια κλάση ανώτερη κι όταν μπήκε το πρώτο γκολ στο 50' όλα έγιναν πολύ εύκολα...

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο ματς, αλλά με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν τη μεγάλη πίεση. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την ευκαιρία με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού να ανοίξουν το σκορ, αλλά η μπάλα, μετά από "καραμπόλα" στον Γκιλιέρμε, σε κόρνερ του Τσιμίκα, κατέληξε στο δεξί δοκάρι της Πλζεν.

Στο 6', σε σέντρα του Ποντένσε, ο Γκερέρο έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Χρούτσκα απέκρουσε, όπως και στο 9' σε δυνατό μακρινό σουτ του Μασούρα. Στο 50' σουτ του Μασούρα απέκρουσε σε κόρνερ ο Χρούτσκα, αλλά στη συνέχεια ο Γκιλιέρμε με κεφαλιά πέτυχε το 1-0, μετά την εκτέλεση του Βαλμπουενά. Στο 62' προβολή του Γκερέρο απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 65' σουτ του Μασούρα από πλεονεκτική θέση κατέληξε άουτ.

Το 2-0 πέτυχε στο 69' με έξοχη ατομική ενέργεια ο Γκερέρο, που πήρε την μπάλα από το κέντρο, έφτασε μέσα στην περιοχή και με πλασέ αιφνιδίασε τον Χρούσκα, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα. Στο 73' ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γκιλιέρμε έπιασε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Γκερέρο και με την παρέμβαση του Ρέζνικ (αυτογκόλ) κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Στο 82', σε νέο κόρνερ του Μασούρα, ο Χρούσκα απέκρουσε το πλασέ του Μεριά, αλλά ο Σεμέδο πήρε το "ριμπάουντ" κι από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε (85' Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (66' Καμαρά), Γκερέρο.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Χρούτσκα, Ρέζνικ, Περνίκα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Κάλβαχ (79' Γιάνοσεκ), Χροσόβσκι, Καγιάμπα, Κόπιτς, Μίχαλικ (74' Χόρι), Κρμέντσικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL