Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.8°C
1 BF 60%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.8°C13.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.3°C
0 BF 81%
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ / Μπορούν να περάσουν και οι τρεις...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ / Μπορούν να περάσουν και οι τρεις...

Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησαν οι φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρώτος «μπήκε στον χορό» την Τρίτη ο δευτεραθλητής Ολυμπιακός στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, για να ακολουθήσουν την Πέμπτη ο Ατρόμητος και ο Άρης στο Γιουρόπα Λιγκ. Στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θα εισέλθει και ο ΠΑΟΚ, ενώ στον αντίστοιχο του Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσει την προσπάθειά της η ΑΕΚ.

Ο συνολικός απολογισμός αυτών των τριών πρώτων αγώνων, γενικά, κρίνεται θετικός. Ο Ολυμπιακός έφυγε από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν με ένα αποτέλεσμα όπως το 0-0, που τον υποχρεώνει να είναι πολύ προσεκτικός στον επαναληπτικό, αλλά δεν παύει να σημαίνει πως παρέμεινε αήττητος στην έδρα της αντιπάλου του. Αν οι «ερυθρόλευκοι» περιορίσουν τους Τσέχους και επιτεθούν με ορθολογικό τρόπο, είναι σε θέση, με τη βοήθεια και του κόσμου τους, να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 9.30 μ.μ. στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις, καταφέρνοντας να νικήσει μέσα στην έδρα της Ντουνάισκα Στρέντα με 1-2 και να αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Οι Περιστεριώτες με αυτόν τον τρόπο απέδειξαν πως ξεπέρασαν το περσινό σοκ του πρόωρου αποκλεισμού τους από την Ντιναμό Μπρεστ και κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 37χρονος Ούμπιντες, που σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο γκολ της ομάδας του, αλλά και με τη συνολική του απόδοση στον αγώνα της Σλοβακίας. Η ρεβάνς θα γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 8 το βράδυ.

Ο Άρης, παρότι έκανε γενικά καλή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Α.Ε. Λεμεσού μένοντας στο 0-0, αλλά έδειξε πως αυτό που δεν μπόρεσε στο καυτό «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι σε θέση να το πετύχει την ερχόμενη Πέμπτη στη Λάρνακα (ώρα έναρξης 8 το βράδυ), για να χαρίσει έτσι στους φίλους του μια σημαντική χαρά. Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη έκαναν πολλά πράγματα σωστά πάνω στο γρασίδι, αλλά δύο φορές οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL