Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / Η Σερβία "έπνιξε" την Εθνική ανδρών (9-3)!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / Η Σερβία "έπνιξε" την Εθνική ανδρών (9-3)!

"Ναυάγιο" χθες η Εθνική μας ομάδα πόλο...

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία της έκανε χθες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Εθνική μας ομάδα πόλο ανδρών και γνώρισε βαριά ήττα 9-3 από την Σερβία, που την άφησε στην 3η θέση του α' ομίλου στην Γκουανγκζού.

Με πολλά προβλήματα στην άμυνα, αλλά και ακόμα περισσότερα στην επίθεση, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, με τους Σέρβους να έχουν σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά τους Στράγιο Ριστίτσεβιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι τo τελευταίο της γκολ η Εθνική μας ομάδα το πέτυχε με τον Μουρίκη δύο λεπτά μετά την έναρξη του 2ου οκταλέπτου και για 22', μέχρι το τέλος, για ένα και πλέον ημίχρονο, δεν ξαναβρήκε δίχτυα!

Και στην άμυνα τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Οι Σέρβοι, που έχουν πάει στην Κορέα χωρίς επτά από τα βασικά τους στελέχη, ξεκίνησαν με ένα σερί 6/6 στον παίκτη παραπάνω για να τελειώσουν τον αγώνα με 6/8, σε αντίθεση με την Εθνική μας, που είχε το πολύ κακό 1/11, από τα χειρότερα ποσοστά που έχει καταγράψει σε επίσημες διοργανώσεις.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 0-0, 3-0

ΕΛΛΑΔΑ: Φουντούλης, Μουρίκης, Γούνας

ΣΕΡΒΙΑ: Μάντις 4, Λάζιτς 2, Ράσοβιτς Στρ. 1, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς Βικ. 1

* Η τελική βαθμολογία του α' ομίλου: Σερβία 5, Μαυροβούνιο 4, Ελλάδα 3, Νότια Κορέα 0.

* Η Εθνική μας θα παίξει την Κυριακή (9.30 π.μ. ώρα Ελλάδας, ERTSports) με τη 2η β' ομίλου ομάδα των ΗΠΑ, που χθες νίκησε 12-11 την Αυστραλία.

* "Με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι και τώρα έχουμε να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στην οκτάδα μέσα από ένα δύσκολο παιχνίδι στα χιαστί. Στην επίθεση ήμασταν χωρίς ιδέες, χωρίς φαντασία, χωρίς πάθος. Γενικά στο παιχνίδι ήμασταν χωρίς πάθος και τα τρία γκολ που πετύχαμε είναι αρνητικό ρεκόρ, ενώ όσο μέναμε εκεί η ψυχολογία μας έπεφτε και η συνέχεια ήταν υπέρ των Σέρβων" είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και συνέχισε: "Νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσουμε πάρα πολύ πολλά πράγματα σχετικά με την εικόνα που είχαμε σήμερα. Ούτε σ' έναν τομέα δεν είχαμε κάτι σωστό. Και βέβαια πρέπει να διορθώσουμε και την ψυχολογία μας. Τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι νοκ άουτ και ή προχωράς ή γυρίζεις πίσω".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL