Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / "Παρελθόν" ο Αναστασιάδης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ / "Παρελθόν" ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί από χθες "παρελθόν" για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος συναντήθηκε με τον Μακεδόνα προπονητή, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του, και συμφώνησαν σε συναινετικό "διαζύγιο".

Ο έμπειρος προπονητής είχε αναλάβει καθήκοντα στις 25 Οκτωβρίου 2018 και στο διάστημα της παρουσίας του η Εθνική κατέγραψε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, με συχνές αλλαγές στη σύνθεσή της και επιλογές που συζητήθηκαν για την ορθότητά τους. Με τη "γαλανόλευκη" να εμφανίζει κάκιστη αγωνιστική εικόνα στα δύο εντός έδρας ματς με Ιταλία και Αρμενία και να ακολουθεί ανοιχτή προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ προπονητή και διεθνών (Παπασταθόπουλο, Μανωλά κ.λπ.), η επιλογή της ΕΠΟ ήταν "μονόδρομος".

Μαζί με τον Αναστασιάδη αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Αγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος. Η ΕΠΟ είναι πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή και έχουν ήδη ακουστεί τα ονόματα των Μαρίνου Ουζουνίδη και Τραϊανού Δέλλα. Παράλληλα, υπάρχουν άλλοι, εντός της ομοσπονδίας, που προωθούν τη λύση ξένου προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL