Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019 / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019: Με Γιάννη στην Κίνα!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019 / ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2019: Με Γιάννη στην Κίνα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο περιθώριο της επικοινωνίας που είχε με τους δημοσιογράφους χθες στο Ζάππειο αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου του παπουτσιού, ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται κανονικά με την Εθνική Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει κάτι καλό.

Ο MVP του ΝΒΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάμε στο Παγκόσμιο. Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή σε ποια θέση θα παίξω. Είτε παίξω στην θέση 1, είτε στη θέση 5, δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίξω, είμαι μπασκετμπολίστας. Θέλω να είμαι εκεί και να βοηθήσω τη χώρα μου να πετύχει κάτι καλό.

Έχω ήδη μιλήσει με κάποιους συμπαίκτες για την προοπτική της συμμετοχής και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα με τους κανονισμούς, καθώς η άποψή μου είναι ότι το μπάσκετ είναι ένα".

Ο "Greek Freak" σε ερώτηση σχετικά με τα παιδικά του χρόνια απάντησε:

"Είμαι άνθρωπος που σκέφτομαι πάνω απ' όλα την οικογένειά μου. Ακόμη και όταν παίζω μπάσκετ δεν παίζω για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά για τη μητέρα μου και τ' αδέρφια μου. Αλλά και τον πατέρα μου που έφυγε από τη ζωή. Αισθάνομαι περήφανος που βρίσκομαι στη χώρα και θέλω να σας εξομολογηθώ ένα περιστατικό που έγινε χθες όταν επέστρεφα σπίτι μου.

Ένας φίλαθλος με σταμάτησε και μου είπε 'Γιάννη, σ' αγαπάμε γιατί είσαι αληθινός, αλλά κι αυτοί που δεν σε αγαπούσαν, τώρα σε αγαπούν'. Θέλω τα παιδιά μου να μιλούν ελληνικά, το ξέρω ότι το πιθανότερο είναι να γεννηθούν στις ΗΠΑ, αλλά θα τα μάθω να μιλούν τη γλώσσα μας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL