Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
1 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.6°C14.5°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.4°C
4 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.5°C
4 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ομίχλη
12 °C
11.9°C13.0°C
0 BF 100%
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Επίσημα στη ΔΟΕ ο Σπύρος Καπράλος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ / Επίσημα στη ΔΟΕ ο Σπύρος Καπράλος

Τα μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισαν σχεδόν ομόφωνα στη χθεσινή Σύνοδο στη Λωζάννη πως ο Σπύρος Καπράλος θα είναι ο Έλληνας εκπρόσωπος στη ΔΟΕ, επιβραβεύοντας την πορεία του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο ολυμπιακό και αθλητικό κίνημα.

Η πρόταση για τον Έλληνα παράγοντα είχε γίνει από την Εκτελεστική Επιτροπή και επικυρώθηκε από τα μέλη της ΔΟΕ με πολύ μεγάλη πλειοψηφία, καθώς συγκέντρωσε μία από τις μεγαλύτερες πλειοψηφίες μεταξύ των προτεινόμενων δέκα μελών, με 60 θετικές ψήφους από τους 64 που ψήφισαν!

Μετά την επιλογή του, ο Σπύρος Καπράλος δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τον πρόεδρο Τόμας Μπαχ όσο και τα μέλη της ΔΟΕ για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι για μένα πραγματικά σπουδαία η τιμή να είμαι εκπρόσωπος της ΔΟΕ στην Ελλάδα και θέλω να τονίσω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για την ανάπτυξη του ολυμπισμού και τη διάδοση του ολυμπιακού ιδεώδους στη χώρα μου, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους αθλητές μας που προπονούνται σκληρά σε καθημερινή βάση για να εκπροσωπήσουν επάξια την Ελλάδα στο εξωτερικό. Επίσης, η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά δυνατή φωνή μέσα στο ολυμπιακό κίνημα, όπως αρμόζει άλλωστε στη χώρα που γέννησε τον ολυμπισμό".

Ο Σπύρος Καπράλος αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του ως εκπροσώπου της ΔΟΕ στην Ελλάδα, παράλληλα με τη θέση του προέδρου της ΕΟΕ την οποία θα συνεχίσει να κατέχει. Να σημειωθεί ότι η επόμενη σύνοδος της ΔΟΕ το 2021 θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL