Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με εκπροσώπους των επιμελητηρίων θα συναντηθεί ο Αλ. Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη

Θέμα της συνάντησης είναι η ενημέρωση του πρωθυπουργού για τα αιτήματα των επιμελητηρίων, ενόψει της ομιλίας που θα κάνει στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης"

ΥΠΟΙΚ: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν την ευκαιρία να καταπολεμήσουν το λαθρεμπόριο καυσίμων αλλά δεν το έκαναν

«Η αλήθεια είναι ότι κυβέρνησή μας όχι μόνο ολοκλήρωσε τις εκκρεμότητες που είχαν αφήσει Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αλλά και βελτίωσε το θεσμικό πλαίσιο που παρέδωσαν, καθώς περιείχε πολλές αδυναμίες και ελλείψεις»

Παραπομπή του Μιχάλη Χριστοφοράκου και άλλων 17 κατηγορουμένων για την προμήθεια του C4I

Ο Εισαγγελέας μεταβάλλοντας την αρχική κρίση του μετά από παρέμβαση του Συμβουλίου Εφετών που διαφώνησε με την πρόταση του περί απαλλαγής του Μιχάλη Χριστοφοράκου, υπέβαλε νέα πρόταση με την οποία ζητά να δικαστεί για κακουργηματική ενεργητική δωροδοκία “αγνώστων δημοσίων υπαλλήλων”

Θέματα Παιδείας και Εργασίας στη συνεδρίαση του ΚΥΣΚΟΙΠ την Πέμπτη

Το ΚΥΣΚΟΙΠ θα εξετάσει τις ρυθμίσεις και τις παρεμβάσεις των δυο υπουργείων οι οποίες απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων (εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άτομα με αναπηρία, κ.ά.)

Γ. Μπαλάφας: Δεν πρέπει να ταυτίζεται το 1,5 δισ. μουσουλμάνων με τους 100.000 εγκληματίες του ΙΚ

"Δεν καταλαβαίνω τι λέει ο κ. Λοβέρδος, ότι θα πρέπει να απαγορευτεί η οποιαδήποτε μετακίνηση ενός πρόσφυγα που τα παιδιά του βομβαρδίζονται και σκοτώνονται στη Συρία ή ενός μετανάστη που πεινάει και δεν έχει νερό, προς μια περιοχή όπου πιστεύει ότι θα ζήσει καλύτερα;"

Μετά την αντίδραση της Ελλάδας, το Ταλίν διόρθωσε το επίσημο κείμενο για το διεθνές συνέδριο

"Το διεθνές σκάνδαλο ανάγκασε την εσθονική Προεδρία να τροποποιήσει το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της σχετικά με το επικείμενο Συνέδριο της 23ης Αυγούστου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων"

Αποφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" Ανδρέας Μαρτίνης

Ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Μ. Τσιρώνης, με διάταξη του οποίου αποφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος, αντικατέστησε την προσωρινή του κράτηση με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Γιάννη Κούβαρη

Τη θλίψη του για την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Κούβαρη, στα 63 του χρόνια, εκφράζει με συλλυπητήριο μήνυμα του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Κούβαρης διετέλεσε μέλος...

Δ. Παπαδημούλης: Η στήριξη του Μακρόν στον Τσίπρα ενοχλεί την αντιπολίτευση που προβαίνει σε «εξαλλοσύνες»

Η Νέα Δημοκρατία ότι «στο βωμό σκοπιμοτήτων κάνει στροφή προς τα δεξιά, σε τόνους που θυμίζουν εμφυλιοπολεμική Δεξιά, Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και Χρυσή Αυγή», ενώ παρατήρησε πως «δυστυχώς συμπράττουν και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως οι κ.κ. Λοβέρδος και Βενιζέλος»


Ραδιόφωνο