Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευθεία στοχοποίηση βουλευτών από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Αφού παρείχε πλήρη κάλυψη στον μηχανισμό εκφοβισμού - Ξεπέρασε τον κομματικό μηχανισμό ο πρόεδρος της Ν.Δ., βάζοντας στο στόχαστρο Δανέλλη, Παπακώστα αλλά και όποιον άλλο ψηφίζει τη συμφωνία: "Πρόθυμοι βουλευτές, που ακούγεται ότι βρέθηκαν σε τιμή προσφοράς: έξι σε τιμή μίας ψήφου" είπε μιλώντας για "συναλλαγή"!

Ο Στ. Θεοδωράκης "παίζει" με τη συμφωνία των Πρεσπών

Με πρόφαση την ψήφο εμπιστοσύνης του Σπ. Δανέλλη - Γ. Μαυρωτάς: "Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό 'ναι' στη συμφωνία των Πρεσπών. Έχει δυσκολέψει η κατάσταση"... - Μ. Κύρκος: "Το Ποτάμι δεν έχει καμία δικαιολογία να μην ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών - Υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας ο Γ. Γραμματικάκης

Γ.Δραγασάκης: Η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και οι Πρέσπες θα περάσουν

Μετά τη συνάντηση με τον Π.Μοσκοβισί, ο υπουργός Οικονομίας ξεκαθάρισε ότι και «η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, και οι Πρέσπες θα περάσουν και η χώρα θα βγει στις αγορές όταν το αποφασίσει ο Τσακαλώτος»

Ν. Βούτσης: Το κοινοβουλευτικό έργο θα προχωρήσει σε απόλυτη συμφωνία με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής

«Όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, και η διαδικασία στην Επιτροπή και η διαδικασία στην Ολομέλεια, θα είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό, όπως άλλωστε γίνεται πάντα»

Απίστευτη απρέπεια Μητσοτάκη κατά Αποστολάκη

Τον συνέκρινε με τον χουντικό Σπαντιδάκη! - "Μεγάλη προσβολή απέναντι στο δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων του τόπου" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, ζητώντας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να ανακαλέσει: "Δεν σας επιτρέπω, κύριε Μητσοτάκη, να προσβάλετε έναν άνθρωπο που από το 1976 έχει υπηρετήσει με υψηλό δημοκρατικό φρόνημα, με αίσθηση ευθύνης τη σημαία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη δημοκρατία, με τον στρατηγό πραξικοπηματία της χούντας, τον αυλικό του βασιλιά τότε Σπαντιδάκη"

Χ.Καφαντάρη: Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων του 1992 για τη Μακεδονία

«Ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων του 1992 για τη Μακεδονία, Νίκος Μέρτζος, δηλώνει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει η Χαρά Καφαντάρη. Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή...

Oι βουλευτές της Μακεδονίας απαντούν στη στοχοποίηση: Πατριωτικό μας καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας

Στο στόχαστρο Κατερίνα Ιγγλέζη, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Σιφάκης, Αστέριος Καστόρης, Ελισάβετ Σκουφά, Μίμης Δημητριάδης, Θέμης Μουμουλίδης, Γιάννης Θεοφύλακτος και Γιώργος Ντζιμάνης

Ε. Αχτσιόγλου: Ψήφος εμπιστοσύνης σημαίνει ψήφος για την αύξηση του κατώτατου μισθού (Video)

«Η Βουλή καλείται να αποφασίσει αν θα στηρίξει αυτή την κυβέρνηση για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της και τη συνταγματική της θητεία έως τον Οκτώβριο του 2019»

Αλ.Τσίπρας: Θα ξεπεράσουμε τις πολιτικές δυσκολίες όπως ξεπεράσαμε και τις οικονομικές

Κατά τη συνάντησή του με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών, Π.Μοσκοβισί, ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος ότι «η ελληνική Βουλή θα εξασφαλίσει τη σταθερότητα της χώρας, γιατί είμαστε στο μονοπάτι της ανάπτυξης» - Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, βρίσκεται σε μια νέα μεταμνημονιακή φάση δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί (Video)

Λ. Παπαγιανάκης: Μικροκομματικοί οι λόγοι καταψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών

«Είχε γίνει μια συζήτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ όπου διαμορφώθηκε ένα 5-1 υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και μετά από αυτό το Πολιτικό Συμβούλιο έπαψε να λειτουργεί»

Φ.Κουβέλης: Βρισκόμαστε μπροστά σε ανακατάταξη του πολιτικού σκηνικού

«Ο αριθμός των 151 ψήφων στη Βουλή δίνει τη δυνατότητα στη κυβέρνηση να πορευτεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου- αρχές Οκτωβρίου», σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Τ. Μαραντζίδης: Ούτε στα όνειρά μας δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Αν το Ποτάμι δεν ψηφίσει αυτοακυρώνεται ως πολιτικός χώρος. Υποτίθεται ότι είχε τον ορθολογισμό ως προτεραιότητα. Κατά τη γνώμη μου θα πρόκειται για μία κωλοτούμπα»

Χ. Μαντάς: Η στάση μας στις κρίσιμες ιστορικές στιγμές, οφείλει να είναι στάση αρχών

«Κατά την δική μου γνώμη δεν πρέπει η στάση μας σε τέτοια μεγάλα ζητήματα να επηρεάζεται από πικρίες, παρεξηγήσεις κλπ, αλλά πρέπει να είναι μια καθαρή στάση αρχών»


Ραδιόφωνο