Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ.Αρβανίτης: Η Διοίκηση των Λιπασμάτων Καβάλας παραβιάζει θεμελιώδεις προβλέψεις του Κοινοτικού Δικαίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη νέα φάση του αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. Ανταποκριθήκαμε αμέσως στην πρόσκληση για συνάντηση και αναλάβαμε -μεταξύ άλλων- τη δέσμευση να φέρουμε το θέμα στην Ευρωβουλή», τόνισε ο Κ.Αρβανίτης

Θ. Ξανθόπουλος: Βαθιά συντηρητική η κυβέρνηση δείχνει απέχθεια στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία (Video)

«Η απλή αναλογική είναι καταλύτης, δημιουργεί δυναμική στη κοινωνία, απελευθερώνει συνειδήσεις. Το εκλογικό σύστημα είναι ο άξονας μετάδοσης της λαϊκής βούλησης στη Βουλή»

Κ.Βέττα: Απέχθεια της ΝΔ για την Δημοκρατία και την ισοτιμία της ψήφου (Video)

«Από τις πρώτες εβδομάδες κιόλας της διακυβέρνησης, φάνηκε ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχει δυσανεξία απέναντι στην ίση δύναμη της ψήφου», τόνισε για την κατάργηση της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΕΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Για να ικανοποιήσει τους κολεγιάρχες, η Κεραμέως δεν υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον

"Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ και η υπουργός Παιδείας είναι κατώτερη των περιστάσεων και επιβεβαιώνει πως λειτουργεί ως μεσίτρια των ιδιωτικών κολεγίων και πωλήτρια τίτλων σπουδών"

Απαγόρευσαν το μπόνους στους συνασπισμούς κομμάτων!

Αποκαλύπτοντας τον φόβο της, η Ν.Δ. αδιαφόρησε για τις ενστάσεις της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής - Απορρίφθηκαν οι εντάσεις αντισυνταγματικότητας ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛΛ. - Δ. Τζανακόπουλος: "Αντιβαίνει το περί δικαίου και δημοκρατίας αίσθημα αυτό που προωθείτε" - Κ. Σκανδαλίδης: "Έρχεται ο νόμος σας να καταργήσει την πλειοψηφία και να αναδείξει μια μειοψηφία ως κυβέρνηση" - Σπ. Λάππας: "Συνασπισμός δύο κομμάτων με 61% χάνει το μπόνους από το αυτοτελές κόμμα που έλαβε 32%!"

Ο. Γεροβασίλη: Δυστυχώς για τη ΝΔ, οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική. Κι αυτό είναι κέρδος για την κοινωνία (Video)

"Πρέπει επιτέλους να αφήσουμε πίσω τις Κυβερνήσεις των λίγων που νομοθετούν υπέρ ακόμη λιγότερων και μάλιστα ψευδεπίγραφα στο όνομα των πολλών. Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν"

Γ. Ψυχογιός: Το παιχνίδι στις πλάτες προσφύγων και τοπικών κοινωνιών συνεχίζεται

«Το σχέδιο στο οποίο επιμένει η κυβέρνηση είναι ένα σχέδιο απάνθρωπο, εκτός ευρωπαϊκής νομιμότητας αλλά και χρηματοδότησης, που εξευτελίζει κάθε έννοια αξιοπρέπειας»

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για ΕΛΤΑ: Η κυβέρνηση αποδεικνύει την υποταγή της σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές

«Το κλείσιμο πολλών ταχυδρομικών γραφείων και ο περιορισμός του ωραρίου κάποιων άλλων συνιστά επιπλέον υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης»

Α. Μιχαηλίδης: Κωμικοτραγική η εικόνα που εκπέμπει η κυβέρνηση στο προσφυγικό

Ο κ. Μηταράκης επιχειρεί σε κλειστές συσκέψεις να διαμορφώσει ένα ιδιότυπο κλίμα συναίνεσης, όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος. Παράλληλα, πέρα από γενικόλογες, κοινότυπες δηλώσεις τις οποίες επαναλαμβάνει μονότονα επιχειρεί να οικοδομήσει το μύθο του κυβερνητικού προγράμματος για το προσφυγικό

Γ. Βαρεμένος: Ένας Μητσοτάκης ωθεί έναν Καραμανλή να κλείσει τη «δουλειά» στο Πάτρα - Πύργος

Βαρύ το τίμημα από την καθυστέρηση του έργου Πάτρα - Πύργος: "όλο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έργο με την Σαπφώ Νοταρά, αν το κόστος δεν ήταν σε ανθρώπινες ζωές μεγάλο αλλά και βαρύ για τον κρατικό κορβανά, τον οποίο χρησιμοποιούν πάλι με τον τρόπο που το έκαναν, πριν την χρεοκοπία"

Χαρ. Μαμουλάκης: Αν δεν μεθοδεύουν πρόωρες, γιατί τόση βιασύνη με τον εκλογικό; (Ηχητικό)

«Γιατί να προχωρήσει με τέτοια σπουδή η κυβέρνηση, να φέρει εκλογικό νόμο μόλις έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της, όταν υπάρχουν τεράστια ζητήματα, μεγάλες εκκρεμότητες για την χώρα;»

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Η ΝΔ, σε όλους τους τομείς λέει πολλά λόγια χωρίς έργο

"Στην εξάμηνη διακυβέρνηση από την ΝΔ, παρατηρείται με ταχύτατους ρυθμούς επιστροφή στο παρελθόν με αποψίλωση των δομών Υγείας και Παιδείας των νησιών και αποδιοργάνωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών"


Ραδιόφωνο