Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νότης Μηταράκης: Λόγω κορωνοϊού απαγορέψαμε τις αιτήσεις ασύλου!

Την αποσυμφόρηση των προσφυγικών δομών για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου μεταφέροντας τη φωνή των 5.000 γιατρών, των Γιατρών χωρίς Σύνορα,...

Ν. Φίλης: Προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Παιδείας

Η υπουργός Παιδείας, αν και προκλήθηκε επανειλημμένως, δεν παρουσίασε άδεια της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των μαθητών από τη Cisco - "Tο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με τη σημερινή δυνατότητα που έχει, αν αξιοποιηθεί το σύνολο της υπολογιστικής ισχύος του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μπορεί να αναλάβει το έργο της σύγχρονης εκπαίδευσης σε όλο το λύκειο χωρίς να μπαίνει στη μέση η Cisco" τόνισε ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κλειστές οι Εκκλησίες για τους πιστούς (Video)

Κλειστές οι Εκκλησίες για τους πιστούς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας στην καθημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας. Τις συγκεκριμένες ώρες που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας ότι θα είναι ανοικτές αφορά τους ιερείς και έναν ψάλτη.

Εξωραϊσμός της πραγματικότητας από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Απέδωσε... "χαρακτήρα ισότητας και δικαιοσύνης" στα οικονομικά μέτρα - Μια μέρα μετά τα ΜΑΤ στον "Ευαγγελισμό", ο πρωθυπουργός μίλησε για "Δημοκρατία της πειθούς" και τόνισε: "Η κοινωνία πρέπει να πειθαρχεί" - Αφού "υποχωρήσει ο υγειονομικός κίνδυνος η επανεκκίνηση της οικονομίας"

Σ.Φάμελλος - Κ.Μάλαμα: Εκτεθειμένο το ΥΠΕΝ από την κρυφή διαπραγμάτευση με την «Ελληνικός Χρυσός»

«Η ΝΔ αποδεικνύει ότι, και ως κυβέρνηση, παραμένει σταθερά πιστή στην αρχή εξυπηρέτησης συμφερόντων, εφόσον και προεκλογικά λειτουργούσε ως γραφείο Τύπου της "Ελληνικός Χρυσός". Τώρα προχωράει ένα βήμα παραπάνω, παίζοντας και ρόλο τεχνικού και νομικού συμβούλου της "Ελληνικός Χρυσός"»

Αντιφατικά μηνύματα Πέτσα για Εκκλησία: Μένουμε σπίτι, αλλά «παρεμπιπτόντως»... (Video)

Αντιφατικά μηνύματα έστειλε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λέγοντας στους πολίτες πως να παρακάμψουν τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης αν θέλουν να πάνε στην Εκκλησία.


Όλες οι Ειδήσεις