Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαξίμου: Το καθεστώς της μισθοδοσίας των εκκλησιαστικών λειτουργών αποτελεί ευθύνη και απόφαση της Πολιτείας

Η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος κατέληξε ομοφώνως στην απόφαση να συνεχιστεί ο διάλογος Πολιτείας – Εκκλησίας στα θέματα κοινού ενδιαφέροντος υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Όταν ο Άδ. Γεωργιάδης γινόταν... Λαγός

"Η Ν.Δ. δεν έχει ακροδεξιούς" έλεγε ο Μητσοτάκης - "Δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο, ούτε ένας!" δήλωνε το 2009 ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτηρίζοντας το Πολυτεχνείο "ιδρυτικό πολιτικό μύθο της ιδεολογικής κυριαρχίας της Αριστεράς εν Ελλάδι"

Πόση συνταγματική αναθεώρηση αντέχει ο Κ. Μητσοτάκης;

Του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΕΚΕΡΗ Η ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στην προχθεσινή συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση αξίζει να μελετηθεί διεξοδικά. Μια προσεκτική ανάλυση των όσων είπε - ή νομίζει ότι είπε ο...

Κ. Ζαχαριάδης: Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύεται με τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Την εκτίμηση ότι στην πορεία προς τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2019, «η δυναμική που θα αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύεται, και όσα έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε να προωθούμε θα αποτυπώνονται με μεγαλύτερη καθαρότητα στην πραγματική οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη»

Π. Σκουρλέτης: Μέτωπο για μια Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία, αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή

Η σημερινή άνοδος του ακροδεξιού λαϊκισμού τροφοδοτήθηκε από τη συμπόρευση της σοσιαλδημοκρατίας με την ευρωπαϊκή Δεξιά, μια στρατηγική που πλέον αμφισβητείται, επισημαίνει ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης,

Διαδηλώτρια που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "κίτρινων γιλέκων" σκοτώθηκε σε ατύχημα

Οι διαδηλωτές, μέλη του κινήματος "κίτρινα γιλέκα" μπλοκάρουν εθνικές οδούς και κυκλικούς κόμβους. Διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις φόρου στα καύσιμα που εισήγαγε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Αλ. Τσίπρας: ‘’Τα παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τα ‘λεγαν αλήτες’’, μας εμπνέουν ακόμα

‘’Τα παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τα ‘λεγαν αλήτες’’, μας εμπνέουν ακόμα δηλώνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου επισημαίνοντας τη διαχρονικότητα των μηνυμάτων του που αποτελούν έμπνευση για τους νέους αγώνες κατά της νεοφιλελεύθερης απολυταρχίας του φασισμού, της άκρας Δεξιάς και των νοσταλγών της χούντας.

Ν. Παππάς: Ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ που κόστισε 250.000 θέσεις εργασίας κρίθηκε το '15

Ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας 5 σέλιδη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αν. Σαμαρά σε εφημερίδα τόνισε ότι "ο Ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ κόστισε 250.000 θέσεις εργασίας & παρέδωσε μια χώρα σε...


Ραδιόφωνο