Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κάτι έχασε ο Κυρ. Μητσοτάκης... και δεν ήταν μόνο η αξιοπιστία του (photo)

Μετά την έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε στην Βουλή αποχωρώντας από το βήμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης... έχασε κάτι... και δεν ήταν μόνο η αξιοπιστία του αναφορικά με το Μακεδονικό και την μετατόπιση της Ν.Δ. από την εθνική θέση.

Ευθεία στοχοποίηση βουλευτών από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Αφού παρείχε πλήρη κάλυψη στον μηχανισμό εκφοβισμού - Ξεπέρασε τον κομματικό μηχανισμό ο πρόεδρος της Ν.Δ., βάζοντας στο στόχαστρο Δανέλλη, Παπακώστα αλλά και όποιον άλλο ψηφίζει τη συμφωνία: "Πρόθυμοι βουλευτές, που ακούγεται ότι βρέθηκαν σε τιμή προσφοράς: έξι σε τιμή μίας ψήφου" είπε μιλώντας για "συναλλαγή"!

Μάρκος Μπόλαρης: Η σιωπή λογίζεται συνενοχή

«Η σιωπή λογίζεται συνενοχή» αναφέρει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, με δήλωση που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την ανάρτηση αφισών με φωτογραφίες βουλευτών και την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων σε βάρος της ζωής βουλευτών και των οικογενειών τους.

Ο Στ. Θεοδωράκης "παίζει" με τη συμφωνία των Πρεσπών

Με πρόφαση την ψήφο εμπιστοσύνης του Σπ. Δανέλλη - Γ. Μαυρωτάς: "Θα το δούμε αν θα πάμε με ένα καθαρό 'ναι' στη συμφωνία των Πρεσπών. Έχει δυσκολέψει η κατάσταση"... - Μ. Κύρκος: "Το Ποτάμι δεν έχει καμία δικαιολογία να μην ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών - Υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας ο Γ. Γραμματικάκης

Γ.Δραγασάκης: Η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης και οι Πρέσπες θα περάσουν

Μετά τη συνάντηση με τον Π.Μοσκοβισί, ο υπουργός Οικονομίας ξεκαθάρισε ότι και «η κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, και οι Πρέσπες θα περάσουν και η χώρα θα βγει στις αγορές όταν το αποφασίσει ο Τσακαλώτος»

Ν. Βούτσης: Το κοινοβουλευτικό έργο θα προχωρήσει σε απόλυτη συμφωνία με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής

«Όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών, και η διαδικασία στην Επιτροπή και η διαδικασία στην Ολομέλεια, θα είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό, όπως άλλωστε γίνεται πάντα»

Απίστευτη απρέπεια Μητσοτάκη κατά Αποστολάκη

Τον συνέκρινε με τον χουντικό Σπαντιδάκη! - "Μεγάλη προσβολή απέναντι στο δημοκρατικό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων του τόπου" τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, ζητώντας από τον πρόεδρο της Ν.Δ. να ανακαλέσει: "Δεν σας επιτρέπω, κύριε Μητσοτάκη, να προσβάλετε έναν άνθρωπο που από το 1976 έχει υπηρετήσει με υψηλό δημοκρατικό φρόνημα, με αίσθηση ευθύνης τη σημαία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη δημοκρατία, με τον στρατηγό πραξικοπηματία της χούντας, τον αυλικό του βασιλιά τότε Σπαντιδάκη"

Χ.Καφαντάρη: Υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων του 1992 για τη Μακεδονία

«Ο διοργανωτής των συλλαλητηρίων του 1992 για τη Μακεδονία, Νίκος Μέρτζος, δηλώνει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει η Χαρά Καφαντάρη. Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή...

Ραδιόφωνο