Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιβάλλον

Σωκράτης Φάμελλος: Το στρατηγικό λάθος της Ν.Δ. στη διαχείριση των απορριμμάτων

«Κατά την επίσκεψή του στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Ήπειρο, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε να αναπαραγάγει ανακρίβειες με μοναδικό στόχο να στηρίξει το πολιτικό σχέδιο της Ν.Δ. για τα...

Φ. Γκανούλης: Να λάβει άμεσα μέτρα η Περιφέρεια για την διάσωση της λίμνης Κορώνειας

Ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Οικολογία – Πράσινη Λύση» ανέφερε ότι η στάθμη της λίμνης έχει πέσει πάρα πολύ, βρίσκεται περίπου στους 70 πόντους όταν η μέση στάθμη του νερού ήταν στα δύο μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζήτημα επιβίωσης του πλανήτη

Συγκέντρωση την Παρασκευή στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του πλανήτη - «Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλώς ένα σύνθημα. Η βιωσιμότητα του πλανήτη μας αφορά όλες και όλους»

Σ. Φάμελλος: Η εκτροπή του Αχελώου είναι σε αντίθεση με την πολιτική για την κλιματική αλλαγή

"Πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτικό λάθος και καλώ, τον Υπουργό ή τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΝ, να έρθει να μας ενημερώσει τι προτίθεται να πράξει η κυβέρνηση"

Θ. Ξανθόπουλος: Οι πολίτες θα ακυρώσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και των χρυσοθήρων

Την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στις πρωτοβουλίες των τοπικών φορέων εξέφρασε ο βουλευτής Δράμας Θ. Ξανθόπουλος, στη σύσκεψη των θεσμικών φορέων στην Αλεξανδρούπολη κατά των εξαγγελιών του πρωθυπουργού για τη λειτουργία ορυχείων χρυσού στην περιοχή.