Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αντιπρόεδρος ομοσπονδίας τουρισμού: Ζούμε τραγικές καταστάσεις, ούτε το 50% των ξενοδοχείων δεν θα ανοίξει (Video)

«Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό βάλαμε πλάτη για να ανέβει ο τουρισμός ένα σκαλί παραπάνω. Απαιτούμε σεβασμό και αξιοπρέπεια» ανέφερε ο Νίκος Κοκολάκης

Επέκταση της αναστολής πτήσεων επιβατών από και προς Ελλάδα, από Βρετανία, Τουρκία και Σουηδία

Επεκτείνεται μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μετακίνησης επιβατών από και προς την Ελλάδα με το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και την Σουηδία με νέα ΝΟΤΑΜ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Επίσης, με ΝΟΤΑΜ παρατείνεται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών.

"Το 95% των καταστηματαρχών του Κατάκολου Ηλείας παρέδωσε κλειδιά" (Ηχητικό)

Ο Διονύσης Μπουλούτας, μέλος της Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας, ανέφερε ότι το 95% των καταστηματαρχών, που ενοικιάζουν χώρους στο Κατάκολο, για εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις, κατέβασαν ρολά

Τα αεροδρόμια μετά την καραντίνα: Με προβλήματα και προχειρότητα οι πρώτες αφίξεις

Αμφίσημη ήταν η εικόνα με το άνοιγμα των πτήσεων του εξωτερικού στις 15 Ιουνίου στα δύο μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, το «Ελ. Βενιζέλος» και το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με το τελευταίο να εμφανίζει πρόχειρη οργάνωση των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, αντίθετα με το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών, όπου η κατάσταση παρουσιάστηκε πιο βατή, χωρίς όμως να λείπουν τα προβλήματα.

Κ.Νοτοπούλου: Μνημειώδης η ανικανότητα της ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού

«Τα υγειονομικά πρωτόκολλα αγνοούνται» προειδοποιεί η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, «τέσσερις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της πολυπόθητης λειτουργίας των μη κύριων καταλυμάτων»

Γ.Καββαθάς: Η αγορά έχει μηδενίσει - Τραγικός ο κύκλος εργασιών (Ηχητικό)

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ σημείωσε ότι στην μετακορωνοϊό εποχή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ρευστότητα για τις περισσότερες επιχειρήσεις γι’ αυτό και ο ίδιος έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλή να συνεδριάσουν οι δύο αρμόδιες επιτροπές του κοινοβουλίου με θέμα τη συμπεριφορά των τραπεζών στους πληττόμενους επιχειρηματίες

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων: Δύο ημέρες πριν να ανοίξουν τα ξενοδοχεία δεν έχουν πάρει «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας»

Δεν έχουν πάρει «αριθμό πρωτοκόλλου λειτουργίας» τα ξενοδοχεία που ανοίγουν την Δευτέρα, όπως τονίζει σε δήλωση του σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος

Με ένα “κλικ” και 4 βήματα δηλώσεις προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση στον ΔΕΔΔΗΕ

Οι καταναλωτές θα μπορούν να δηλώνουν προβλήματα στην ηλεκτροδότησή τους (διακοπή ηλεκτροδότησης, υπό μη κανονική τάση κτλ) στον αρμόδιο Διαχειριστή -ΔΕΔΔΗΕ- μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή smartphone και tablet.

Στήριξη με 115 εκατ. ευρώ στις αερομεταφορές - Kέρδη για λίγους ζημίες για τον ελληνικό λαό

Τα μέτρα στήριξης των αερομεταφορών με ενίσχυση 115 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρ.Σπίρτζη να κάνει λόγο για «κέρδη για λίγους ιδιώτες, ζημίες μόνο για τον ελληνικό λαό»


Ραδιόφωνο