Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Η κυβέρνηση δαιμονοποιεί τις συναθροίσεις, όσους οργανώνονται και κινητοποιούνται - Δικαίωμα όλων μια πόλη Ανοικτή"

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι κόπτεται για το δικαίωμα των πολιτών στη μετακίνηση και για την ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας, δαιμονοποιώντας τις συναθροίσεις που “κλείνουν δρόμους, εμποδίζουν την κυκλοφορία” κλπ – δαιμονοποιώντας δηλαδή όσους οργανώνονται και κινητοποιούνται διαφωνώντας με τις πολιτικές της τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Ανοιχτή Πόλη.

Σε ιδιωτικοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών προχωράει ο Γ. Μώραλης

Σε ιδιωτική εταιρεία το πράσινο στις πλατείες του Πειραιά - “Οι εργολάβοι ιδιωτικών υπηρεσιών έφτασαν στον Δήμο Πειραιά πριν αλέκτορα φωνήσαι”, σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πειραιάς για όλους” Νίκος Μπελαβίλας

Συντονισμένες κινητοποιήσεις Δήμων και Περιφέρειας κατά των νέων δομών στα νησιά

Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν από κοινού η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι Δήμοι σε Λέσβο, Χίο και Σάμο την επόμενη εβδομάδα κατά της δημιουργίας νέων δομών για το προσφυγικό στα νησιά.

Στον αέρα τα έργα υποδομών μετά την κατάργηση του "Φιλόδημος Ι"

Με ασαφείς απαντήσεις ο Τ. Θεοδωρικάκος παραπέμπει στον Ιανουάριο για την ένταξη των προγραμμάτων σε νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα - Αφωνία από τη νέα ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας - Εξηγήσεις ζητούν οι Π. Σκουρλέτης και Αλ. Χαρίτσης

Γ. Κατρούγκαλος ενόψει της συζήτησης στη Βουλή: Διαφάνεια στους εκλογικούς καταλόγους των Ελλήνων του εξωτερικού

Οι ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ με σημείο αιχμής την εναρμόνιση του νομοσχεδίου "στις δίκαιες προσδοκίες των αποδήμων και τις ευρωπαϊκές καλές πρακτικές"

«Πειραιάς για Όλους»: Οι εργολάβοι ιδιωτικών υπηρεσιών έφτασαν στον Δήμο Πειραιά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις

Η δημοτική παράταξη "Πειραιάς για όλους" και ο Νίκος Μπελαβίλας, αναφέρει σε ανακοίνωση τους ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου , η πλειοψηφία του Δημοτκού Συμβουλίου Πειραιά, αποφάσισε τη σύναψη τριετούς σύμβασης έναντι 100.000 ευρώ ετησίως με ιδιωτική εταιρεία για την φροντίδα των εννέα πλατειών της πόλης και άλλων σημείων, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Ανοιχτή Πόλη: Η υπονόμευση του προγράμματος «Φιλόδημος» από τον ΥΠΕΣ δημιουργεί τρύπα 20 εκατ. ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

Την κατάργηση του προγράμματος «Φιλόδημος», την κατασκευή 10όροφου ξενοδοχείου απέναντι από το αρχαιολογικό Μουσείο, το κτήμα Πάτμου και Καραβία και το Παζάρι Ρακοσυλλεκτών έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας η «Ανοιχτή Πόλη»

Βόμβα για την αυτοδιοίκηση η κατάργηση του "Φιλόδημου"

Ενώπιον σοβαρών προκλήσεων η νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ - Ο δήμαρχος Τρικάλων Δ. Παπαστεργίου νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων - Απ. Καλογιάννης: ;Θα εργαστούμε ενωτικά απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές

Λεφτά τέλος για τον "Φιλόδημο Ι"

Δήμαρχοι σε απόγνωση μετά την ανακοίνωση Θεοδωρικάκου - Στην αποκαθήλωση του προγράμματος προχωρά ξαφνικά ο υπουργός Εσωτερικών - Έντονη η αγωνία των δημάρχων, καθώς έχουν σε εξέλιξη διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχων που θα αναλάβουν την εκτέλεση των έργων

Με τρεις έδρες η Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία στην ΚΕΔΕ

Ικανοποιητικό το αποτέλεσμα για την παράταξη "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία", με επικεφαλής τον δήμαρχο Λαρισαίων, που κατηλθε με ενωτικό ψηφοδέλτιο υποστηριζόμενο και από την "Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία", η οποία πρόκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Η "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" παίρνει 3 έδρες σε σύνολο 31.

Κοινό μέτωπο 5 Δημάρχων ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για το μεταναστευτικό - προσφυγικό

Κοινή δήλωση με αφορμή τις εξαγγελίες για τις υπερδομές των 7.000 ατόμων των Δημάρχων Κω - Λέρου - Μυτιλήνης - Ανατολικής Σάμου - Χίου. Οι 5 δεξιοί δήμαρχοι φτιάχνουν κοινό μέτωπο ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες για κλειστά κέντρα κράτησης

Στήριξη της «Ανοιχτής Πόλης» στους συμβασιούχους του Δήμου Αθηναίων

«Η νομική υπηρεσία του Δήμου οφείλει να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που υιοθετούν το αίτημα των συμβασιούχων εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή εργασία, αναγνωρίζοντας τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που καλύπτουν», τονίζει η «Ανοιχτή Πόλη»

Προβοκάτσια Θεοδωρικάκου με το πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” στις εκλογές της ΚΕΔΕ

Με προβοκάτσια εις βάρος της προηγούμενης κυβέρνησης, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε από το βήμα της εκλογικής γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας την πλήρη αποκαθήλωση του προγράμματος “Φιλοδημος Ι”.

«Ο "ΦιλόΔημος" δεν έχει πρόβλημα χρηματοδότησης, μόνη απειλή είναι η πολιτική της κυβέρνησης»

«Αντί να συνεχίσει μια πετυχημένη προσπάθεια περνάει το χρόνο του κάνοντας αντιπολίτευση, στην αντιπολίτευση» τονίζουν με κοινή τους δήλωση ο Π.Σκουρλέτης και ο Αλ.Χαρίτσης, με αφορμή τις δηλώσεις του ΥΠΕΣ, Τ.Θεοδωρικάκου, για το πρόγραμμα "Φιλόδημος" ότι «δεν υπάρχει διαθέσιμη χρηματοδότηση»

Σήμερα οι εκλογές της ΚΕΔΕ: Στη μάχη η "Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία" με επικεφαλής τον Απ. Καλογιάννη

Στη μάχη για την ενίσχυση των δυνάμεών της ρίχνεται σήμερα η “Προοδευτική Αυτοδιοικητική Συνεργασία”, η οποία κατέρχεται στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.


Ραδιόφωνο