Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάνω από 512.000 οι νεκροί από κορωνοϊό στα 10,5 εκατομμύρια τα κρούσματα παγκοσμίως

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 512.383 θανάτους παγκοσμίως από τότε που η Κίνα ανακοίνωσε επισήμως την εμφάνιση της ασθένειας τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές, σήμερα στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Τουλάχιστον 506.818 οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό παγκοσμίως

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 506.818 θανάτους παγκοσμίως από τότε που η Κίνα ανακοίνωσε επισήμως την εμφάνιση της ασθένειας τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές, σήμερα στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Αν. Ξανθός: Γιατί σε αυτή τη σύγκρουση η Ελλάδα δεν είναι στη σωστή πλευρά;

Σύγκρουση ΗΠΑ - ΠΟΥ για την καθολική πρόσβαση στα εμβόλια και τα φάρμακα για τον κορωνοϊό - Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τη στάση της κυβέρνησης, η οποία υπαναχώρησε από το ψήφισμα του ΠΟΥ μετά τη σφοδρή αντίδραση των ΗΠΑ - Β. Κοντοζαμάνης: «Είμαστε στη σωστή πλευρά, είμαστε με την Ε.Ε.»

Πάνω από μισό εκατομμύριο οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό παγκοσμίως

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 502.599 θανάτους παγκοσμίως από τότε που η Κίνα ανακοίνωσε επισήμως την εμφάνιση της ασθένειας τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τον απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές, σήμερα στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

Έκκληση Τζορτζ Κλούνεϊ, Σάρον Στόουν και κατόχων Νόμπελ: Τα εμβόλια για τον νέο κορονοϊό να είναι διαθέσιμα σε όλους

O τιμηθείς με Νόμπελ Ειρήνης Ντέσμοντ Τούτου, οι ηθοποιοί Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάρον Στόουν, αλλά και ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον είναι μεταξύ των 100 και πλέον προσωπικοτήτων που υπέγραψαν γραπτή έκκληση ώστε τα εμβόλια για την COVID-19 να κηρυχθούν παγκόσμιο κοινό αγαθό και να είναι ευρέως διαθέσιμα.

15 τα νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Συνολικά 15 νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε την Δευτέρα ο ΕΟΔΥ. Από τα 15 κρούσματα τα τρία είναι εισαγώμενα, από πτήσεις εξωτερικού και 12 από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

Πιθανό κρούσμα κορωνοϊού στην Αίγινα

Ένας αλλοδαπός που ταξίδεψε από το εξωτερικό στην Αίγινα, για να παραστεί σε κηδεία που τελέσθηκε στο νησί, είναι πιθανός φορέας του κορωνοΐού, καθώς βρέθηκε θετικός στον έλεγχο που του έγινε στο αεροδρόμιο

Καταγγελία Αστυνομικών Δυτ. Αττικής: Μετέφεραν ύποπτο κρούσμα με υπηρεσιακό όχημα στο 401

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, καταγγέλλει ότι πριν από τρεις ημέρες έγινε διακομιδή πρωτοετούς δόκιμου υπαστυνόμου από τη Σχολή Αξιωματικών, ο οποίος παρουσίαζε υψηλό πυρετό και υποψίες για πιθανό κρούσμα κορονοϊού, με υπηρεσιακό όχημα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και όχι με ασθενοφόρο, όπως προβλέπεται

23 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Σε 23 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3366, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

Καθημερινά τεστ στα αεροδρόμια της Κρήτης ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να βρεθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου θα επιδιώξουν να τον συναντήσουν εκπρόσωποι του τουρισμού στην Κρήτη εκφράζοντας τις διαφωνίες τους για τον σχεδιασμό ως προς τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία καραντίνας

Ο φόβος επέστρεψε στην Καστοριά

  Ο τρόμος επέστρεψε στην Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, καθώς πολλοί φοβούνται μια νέα επιδημιολογική έξαρση του SARS - Cov-2 στην περιοχή τους, μετά την επιβεβαίωση άλλων τεσσάρων κρουσμάτων...

Πάνω από 490.000 οι νεκροί από κορωνοϊό - Τουλάχιστον 9.6 εκατομμύρια τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 490.771 ανθρώπων παγκοσμίως μετά την εμφάνιση του ιού στην Κίνα, τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με απολογισμό που συνέταξε το Γαλλικό Πρακτορείο βάσει επίσημων πηγών σήμερα στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Φόβοι για τις επιπτώσεις της πανδημίας σε ψυχοκοινωνικό και οικονομικό επίπεδο

Ανακοίνωση του ΚΕΘΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - "Ψυχοπιεστικές καταστάσεις όπως το lockdown αυξάνουν το άγχος και την κατάθλιψη και ενισχύουν την καταφυγή σε νόμιμες και παράνομες ουσίες ή άλλες μορφές εθισμού ως μια μορφή αυτοθεραπείας"


Ραδιόφωνο