Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τηλεοπτικές άδειες: Μεθοδεύσεις για καθυστέρηση και δημιουργία σύγχυσης από το ΕΣΡ

Παραβλέποντας τον συνταγματικό ρόλο του, το δημόσιο συμφέρον, αλλεπάλληλες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και πλείστες εκκλήσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, το ΕΣΡ διασκέπτεται εδώ και μήνες με εμφανή σκοπιμότητα τη χρονοτριβή.

Επιστολή Mega στην Alpha Bank για καταβολή μισθών

Όπως αναφέρει η Τηλέτυπος, 326 εργαζόμενοι της εταιρείας παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο του 2016, παρότι συνεχίζουν να εργάζονται και να διατηρούν «την εταιρεία εν ζωή και με ενεργό θέση στη διαφημιστική αγορά».

Ράνια Σβίγκου: Τα κόμματα να διακηρύξουν την ανάγκη να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες

Η Ρ. Σβίγκου κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης «να τοποθετηθούν σχετικά με την αναγκαιότητα άμεσα να γίνει ο διαγωνισμός, όπως η ίδια η τελευταία απόφαση του ΣτΕ επιτάσσει». Κάλεσε επίσης το ΕΣΡ «να απαντήσει στην επιστολή Παππά και να δώσει ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα για την προκήρυξη του διαγωνισμού και για τη διενέργειά του».

ΕΡΤ: Οι άδειες των ιδιωτικών καναλιών δεν μπορεί να ξεπεράσουν τις έξι

«Ακόμη κι αν ληφθούν υπόψη όλες οι εξελίξεις το συνολικό πλήθος των υπό παραχώρηση αδειών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών σε όλους τους διαθέσιμους πολυπλέκτες δεν μπορεί να ξεπεράσει τις έξι»

Ο Ι. Σαββίδης μπήκε στο Mega και έπεται η Πήγασος

Αλλάζουν οι συσχετισμοί στο μιντιακό τοπίο, καθώς η δυναμική είσοδος του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη στο Μega σηματοδοτεί ευρύτερες συμφωνίες και προοιωνίζεται φρέσκο χρήμα σε μια τηλεοπτική...


Ραδιόφωνο