Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κίτρινα Γιλέκα: Ο Μακρόν ξεκινά «μεγάλη εθνική διαβούλευση»

Τέσσερα μεγάλα θέματα (οικολογική μετάβαση, φορολογία, οργάνωση του κράτους, δημοκρατία και κοινωνία των πολιτών) έχουν οριστεί για τις συνομιλίες αυτές κατά τις οποίες μπορεί να θιγεί και το θέμα της μετανάστευσης. Ωστόσο μια διεκδίκηση έχει σαφώς κερδίσει έδαφος τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των "κίτρινων γιλέκων"

Σε νέο ιστορικό χαμηλό η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν

Η δημοσκόπηση της Οντοξά διενεργήθηκε μέσω Διαδικτύου τη 13η και τη 14η Δεκεμβρίου σε δείγμα 990 προσώπων 18 ετών και άνω με τη μέθοδο των ποσοστώσεων. Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος της έρευνας κυμαίνεται από τη 1,4 ως τις 3,1 μονάδες

Εγκρίθηκε μεταρρύθμιση της ζώνης του ευρώ για καλύτερη προστασία ΟΝΕ σε περιόδους κρίσεων

Ένα από τα βασικά σημεία αυτού του συμβιβασμού είναι η ενίσχυση του ρόλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM). O ESM θα έχει αυξημένη εξουσία σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης των χωρών της ζώνης του ευρώ, αλλά σε στενή συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ζ. Κ. Γιούνκερ: Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Τερέζα Μέι

"Τρέφω τεράστιο σεβασμό για τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι που πρέπει να φέρει εις πέρας ένα δύσκολο έργο", δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΕ, Ντόναλντ Τουσκ, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση των fake news ενέκριναν οι Ευρωπαίοι ηγέτες

Ειδικότερα, η Επιτροπή είχε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στα οποία περιλαμβάνονται η δημιουργία συστήματος ταχείας ειδοποίησης και η στενή παρακολούθηση της εφαρμογής του κώδικα δεοντολογίας που υπογράφηκε από τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Δ. Παπαδημούλης στο «Mediapart»: Οι Βρετανοί πολίτες συνειδητοποιούν ότι έχουν προδοθεί από τους λαϊκιστές και τους εθνικιστές

«Ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, μπορεί να χαράξει μια νέα πορεία και να ανακαλέσει το άρθρο 50 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit, μετά και την πρόσφατη γνωμοδότηση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου»


Ραδιόφωνο