Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.0°C24.6°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C23.0°C
1 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
23.0°C23.8°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.8°C27.1°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.9°C20.7°C
2 BF 77%
Αλέξανδρος Μεταξάκης / Έπαθε 2 θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca – Στις 10 Οκτωβρίου εκδικάζεται η αγωγή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλέξανδρος Μεταξάκης / Έπαθε 2 θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca – Στις 10 Οκτωβρίου εκδικάζεται η αγωγή

Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης που εμβολιάστηκε κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneca είναι ένας από τους ανθρώπους στον οποίο εκδηλώθηκε  η σπάνια παρενέργεια της εκδήλωσης θρόμβων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως εξηγεί μιλώντας στον ΑΝΤ1,  δεκαπέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό  του με το εμβόλιο της AstraZeneca έπαθε  δύο θρομβώσεις και υπεβλήθη σε χειρουργεία. 

Η περιπέτειά του με τη σοβαρή παρενέργεια από το εμβόλιο της AstraZeneca κράτησε 9 μήνες με ένα χρόνο και πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα.

«Εξαρχής γνωρίζαμε ότι όλα έχουν προέλθει από το εμβόλιο και το αναφέρουν και τα επίσημα αποτελέσματα από τα εργαστήρια του ΕΟΦ», επεσήμανε ο Αλέξανδρος Μεταξάκης, ο οποίος έχει καταθέσει αγωγή κατά της AstraZeneca και του ελληνικού δημοσίου.

Όπως ανέφερε η αγωγή αφορά σε πρόκληση σωματικής και ηθικής βλάβης με τη δίκη να έχει πάρει δύο αναβολές γιατί το ελληνικό δημόσιο δεν έχει υποβάλει φάκελο.

«Από την εταιρεία και το ελληνικό δημόσιο δεν επικοινώνησε ποτέ κανένας μαζί μου», επεσήμανε ο Αλέξανδρος Μεταξάκης και ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού μετά τα χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη  «μου είπαν να κάνω και τη δεύτερη δόση και ταλαιπωρήθηκα επί 7 μήνες γιατί προσπαθούσα να βγάλω ένα έγγραφο το οποίο να λέει ότι δεν πρέπει να κάνω τη δεύτερη δόση».

Μετά από δύο αναβολές η δίκη για την αγωγή που έχει καταθέσει κατά της AstraZeneca και του ελληνικού δημοσίου έχει προσδιοριστεί για τις 10 Οκτωβρίου 2024

Ο Αλέξανδρος Μεταξάκης ευελπιστεί ότι η δίκη θα διεξαχθεί καθώς λογικά δεν μπορεί να δοθεί άλλη αναβολή στο ελληνικό δημόσιο. 

Η μαρτυρία του κ. Μεταξάκη που υπέστη δύο θρομβώσεις μετά το εμβόλιο της AstraZeneca από το λεπτό 08:25 στο βίντεο που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL