Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Να σωθεί το βυζαντινό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης» ζητούν έξι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι του Υπουργείου Πολιτισμού

«Την πλήρη αντίθεσή» τους «στην καταστροφική για την τύχη των αρχαιοτήτων πρωθυπουργική εξαγγελία για απόσπαση κι επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων, που βρέθηκαν στο σταθμό Μετρό Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη», δηλώνουν με ψήφισμά τους που φέρει τον τίτλο «Να σωθεί το βυζαντινό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης», έξι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τρεις μήνες μετά, επέστρεψε στην Τουρκία... ένας!

Τρεις σχεδόν μήνες μετά τις εκλογές, το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί εφαρμογής της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας φάνηκε πως κι αυτό, δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από προεκλογικές εξαγγελίες που ηχούσαν ωραία σε "ακροδεξιά αυτιά."

Δ.Τζανακόπουλος: Η υπερτιμολόγηση των φαρμάκων ο πυρήνας του πραγματικού σκανδάλου Novartis (Video)

Σε σχέση με την προκαταρκτική ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από το οποίο να προκύπτει εμπλοκή του Δ.Παπαγγελόπουλου, πέρα από τη μήνυση Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε ως «σκοπίμως ψευδομηνυτή»

Στην Κόρινθο μεταφέρθηκαν 214 πρόσφυγες και μετανάστες από τους 269 από τα δύο κτίρια της Αχαρνών (Video)

Στο πρόχειρο καταυλισμό που έχει στηθεί στο παλιό στρατόπεδο της Κορίνθου μεταφέρθηκαν 214 μετανάστες και πρόσφυγες από τους 269 που ήταν στα δύο κτίρια της Αχαρνών τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη.

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια συμφωνία για το Brexit

Μια συμφωνία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πιθανή, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνεκρ, προσθέτοντας ότι εάν το backstop για τα ιρλανδικά σύνορα, το οποίο η βρετανική κυβέρνηση θέλει να εξαλειφθεί, θα μπορούσε να αντικατασταθεί με άλλες εναλλακτικές, τότε δεν θα χρειαζόταν.

Οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας εμβολίασαν προσφυγόπουλα για να πάνε σχολείο

"Ο εμβολιασμός των παιδιών κρίθηκε αναγκαίος προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών και να μπορούν αυτά, απρόσκοπτα, να ενταχθούν στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και δομές των σχολείων", επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις 10.000 οι υπογραφές υπέρ της παραμονής των αρχαίων στη Βενιζέλου

Η «Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της συλλογής των υπογραφών, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εντείνει την καμπάνια με εξωστρεφείς δράσεις.

Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων λόγω φωτιάς στις γραμμές στην περιοχή Ασπροπύργου

Καθυστερήσεις αναμένονται στα δρομολόγια των τρένων, εξαιτίας φωτιάς που έβαλαν άγνωστοι σε ελαστικά αυτοκινήτου, πάνω στις γραμμές στην περιοχή Ασπροπύργου, όπως ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Για...

Π. Πολάκης για ΒΟΑΚ: Ο Κρητικός λαός δεν μπορεί να ανεχτεί άλλες περιπέτειες και κοροϊδία

"Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από μια μεθοδική και επίμονη διαδικασία κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να πετύχει επαρκή ωριμότητα σε μετρήσεις, μοντέλα, μελέτες και χρηματοδοτικές λύσεις για όλο τον βόρειο οδικό άξονα του νησιού" σημειώνει ο Παύλος Πολάκης

Πάνω από 10.000 στρέμματα γης κάηκαν στις πρόσφατες πυρκαγιές σε Ζάκυνθο και Λουτράκι

Η καμένη έκταση στη Ζάκυνθο από την πρόσφατη πυρκαγιά εκτιμάται σε 7.470 στρέμματα, ενώ η αντίστοιχη στο Λουτράκι σε 3.020 στρέμματα, όπως δείχνει η δορυφορική παρακολούθηση των πυρκαγιών από την Υπηρεσία FireHub του Κέντρου Αριστείας BEYOND του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο της ΝΔ και το νερό

«Αρνητικές εξελίξεις προμηνύουν οι δηλώσεις του Μπ.Παπαδημητρίου» για το «απαράδεκτα φθηνό νερό», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι θα υπερασπιστεί «με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας»

Στάση εργασίας την Τρίτη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Τρίωρη στάση εργασίας σε όλα τα ΜΜΕ, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ στα πλαίσια της απεργίας που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικές ομοσπονδίας και άλλα σωματεία και συνδικάτα, από τις 12.00-15.00 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Στην δομή φιλοξενίας Κορίνθου μεταφέρονται οι πρόσφυγες από τις δύο καταλήψεις στην Αχαρνών

Αρχικά, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου έγινε έλεγχος των στοιχείων τους και στην συνέχεια με λεωφορεία μεταφέρονται στην Κόρινθο