Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Τσίπρας - Ν. Κοτζιάς: Κοινή δράση όλων των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση

Συζήτησαν για την ανάγκη διαλόγου και κοινής δράσης όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που επιστρέφει τη χώρα δεκαετίες πίσω

Χωρίς σχολικά γεύματα από την αρχή της χρονιάς σχολεία της Θεσσαλονίκης

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών σε επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, «4.500 μαθητές των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου στερούνται από την αρχή του σχολικού έτους τα σχολικά γεύματα, χωρίς να γνωρίζει κάποιος πότε θα αρχίσει επιτέλους η διάθεση των γευμάτων»

Κ.Αρβανίτης: Η Διοίκηση των Λιπασμάτων Καβάλας παραβιάζει θεμελιώδεις προβλέψεις του Κοινοτικού Δικαίου

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη νέα φάση του αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. Ανταποκριθήκαμε αμέσως στην πρόσκληση για συνάντηση και αναλάβαμε -μεταξύ άλλων- τη δέσμευση να φέρουμε το θέμα στην Ευρωβουλή», τόνισε ο Κ.Αρβανίτης

Θ. Ξανθόπουλος: Βαθιά συντηρητική η κυβέρνηση δείχνει απέχθεια στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία (Video)

«Η απλή αναλογική είναι καταλύτης, δημιουργεί δυναμική στη κοινωνία, απελευθερώνει συνειδήσεις. Το εκλογικό σύστημα είναι ο άξονας μετάδοσης της λαϊκής βούλησης στη Βουλή»

ΗΠΑ: Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στο Χιούστον του Τέξας

Η έκρηξη σημειώθηκε στην Gessner Road, στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Χιούστον. Η αστυνομία συμβούλευσε τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από την περιοχή και δεν έδωσε πληροφορίες για τυχόν τραυματίες

Κ.Βέττα: Απέχθεια της ΝΔ για την Δημοκρατία και την ισοτιμία της ψήφου (Video)

«Από τις πρώτες εβδομάδες κιόλας της διακυβέρνησης, φάνηκε ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχει δυσανεξία απέναντι στην ίση δύναμη της ψήφου», τόνισε για την κατάργηση της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΕΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Για να ικανοποιήσει τους κολεγιάρχες, η Κεραμέως δεν υπερασπίστηκε το δημόσιο συμφέρον

"Δυστυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ και η υπουργός Παιδείας είναι κατώτερη των περιστάσεων και επιβεβαιώνει πως λειτουργεί ως μεσίτρια των ιδιωτικών κολεγίων και πωλήτρια τίτλων σπουδών"

Η Ν.Δ. "δεν βρίσκει" την 13η σύνταξη, γιατί δεν τη ζητάει από το ΣΚΑΙ; (Video)

«Δεν υπήρξε ποτέ η 13η σύνταξη. Ήταν ένα επίδομα» το αφήγημα της Ν.Δ. στα κανάλια που ξεκίνησε από τον ίδιο τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και αναπαράγεται από όλα τα στελέχη ως κεντρική γραμμή της Ν.Δ. στο θέμα αυτό.

Ο. Γεροβασίλη: Δυστυχώς για τη ΝΔ, οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με την απλή αναλογική. Κι αυτό είναι κέρδος για την κοινωνία (Video)

"Πρέπει επιτέλους να αφήσουμε πίσω τις Κυβερνήσεις των λίγων που νομοθετούν υπέρ ακόμη λιγότερων και μάλιστα ψευδεπίγραφα στο όνομα των πολλών. Δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν"

Γ. Ψυχογιός: Το παιχνίδι στις πλάτες προσφύγων και τοπικών κοινωνιών συνεχίζεται

«Το σχέδιο στο οποίο επιμένει η κυβέρνηση είναι ένα σχέδιο απάνθρωπο, εκτός ευρωπαϊκής νομιμότητας αλλά και χρηματοδότησης, που εξευτελίζει κάθε έννοια αξιοπρέπειας»

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για ΕΛΤΑ: Η κυβέρνηση αποδεικνύει την υποταγή της σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές

«Το κλείσιμο πολλών ταχυδρομικών γραφείων και ο περιορισμός του ωραρίου κάποιων άλλων συνιστά επιπλέον υποβάθμιση της φυσιογνωμίας της πόλης»