Live τώρα    
28°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C30.8°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.4°C27.3°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
30 °C
27.7°C35.4°C
3 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.8°C25.4°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
28 °C
28.1°C28.1°C
3 BF 43%
Θεσσαλονίκη / Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι - Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Ισχυρή καταιγίδα και χαλάζι - Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια

EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΡΩΓΙΑΔΗΣ

Ισχυρή βροχή και χαλαζόπτωση έπληξε νωρίτερα το κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

Ειδικότερα, από την κακοκαιρία, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ οι οδηγοί των αυτοκινήτων δυσκολεύονταν να διασχίσουν τους δρόμους.

Στα βίντεο που δημοσίευσε το thesstoday.gr, ο τεράστιος όγκος βροχής έφραξε φρεάτια, ενώ αρκετοί οδηγοί αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα αυτοκίνητά τους.

Η πυροσβεστική δέχτηκε 80 κλήσεις για αντλήσεις νερού, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί δύο κοπές δέντρων, στο κέντρο της πόλης, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

AVGI.GR

Σημειώνεται ότι στελέχη της πυροσβεστικής ανέλαβαν την ασφαλή μεταφορά μίας γυναίκας και ενός παιδιού που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους στην οδό Λαγκαδά και μίας ηλικιωμένης από το σπίτι της στην οδό Ταντάλου.

EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΡΩΓΙΑΔΗΣ

Σημειώνεται ότι για αύριο Παρασκευή, η ΕΜΥ προβλέπει αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τις πρωινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL