Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.4°C19.5°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.6°C14.2°C
1 BF 84%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
17.7°C21.0°C
4 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
21.9°C27.8°C
5 BF 21%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.5°C14.9°C
0 BF 82%
Τροχαίο – Πειραιώς / Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε 5 άτομα – Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τροχαίο – Πειραιώς / Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε 5 άτομα – Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονος

Πειραιώς τροχαίο
(INTIME NEWS/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες Μ. Τετάρτη το βράδυ στην οδό Πειραιώς, όταν 26χρονος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε δυο γυναίκες, 53 και 33 ετών, μητέρα και κόρη αντίστοιχα, και τα τρία παιδιά της 33χρονης, δύο αγόρια 10 και 5 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών. Ο οδηγός συνελήφθη και αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 5χρονο αγοράκι. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, εξαιτίας των σοβαρότατων τραυμάτων που έχει, αρχικά διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια στο Παίδων.

Ο 10χρονος αδελφός του και η 8χρονη αδελφή του μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Παίδων «Αγ. Σοφία» όπου διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του είναι πιο ελαφρύς. Νοσηλεύονται σε χειρουργική κλινική και είναι εκτός κινδύνου.

Η 33χρονη μητέρα των παιδιών και η 53χρονη γιαγιά τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Ερυθρός με κατάγματα κνήμης και γόνατος αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός στην κατάθεση του υποστήριξε ότι τα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του και ότι δεν τους είδε. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Η Τροχαία Πειραιά, που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, παίρνει καταθέσεις και από άλλους μάρτυρες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τροχαίου.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL