Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.3°C24.6°C
2 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.8°C20.5°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.3°C
1 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.8°C23.8°C
0 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
1 BF 59%
Ηράκλειο / Εκτός κινδύνου ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς - Τι «βλέπουν» οι αρχές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηράκλειο / Εκτός κινδύνου ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς - Τι «βλέπουν» οι αρχές

Περιπολικό στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
creta24.gr

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 23χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του,  σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 23χρονος νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και όπως αναφέρει το cretapost.gr η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό του όργανο. 

Βάσει των ίδιων πληροφοριών το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για συγγενικά πρόσωπα με τα οποία και στο παρελθόν είχαν προστριβές.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακόμα καταθέσεις ωστόσο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα γνωρίζουν την ταυτότητα των δραστών και εξετάζουν μάλιστα προσεκτικά ανάλογο περιστατικό που σημειώθηκε πριν από ένα χρόνο στην περιοχή με εμπλεκόμενο τον 23χρονο τραυματία.

Την ίδια ώρα το Cretalive αναφέρει ότι πριν από ένα χρόνο, τον Μάρτιο του 2023, ο 23χρονος και ο αδερφός του είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 43χρονου συγγενικού τους προσώπου. Του είχαν στήσει ενέδρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή των Πραιτωρίων και μάλιστα το σκηνικό είχε καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας. Ο 43χρονος είχε καταφέρει να διαφύγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL