Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.2°C19.8°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.0°C19.4°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.4°C18.8°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.8°C
4 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 59%
Μαρούσι / Βίντεο από τη φονική συμπλοκή με τον νεκρό 23χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρούσι / Βίντεο από τη φονική συμπλοκή με τον νεκρό 23χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο

Πλάνα από βίντεο

Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε έξω από τo νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Ant1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης μαχαίρωσε τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις τέσσερις το πρωί, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε από το νυχτερινό κέντρο καθώς είχαν διαπληκτιστεί και τους περίμεναν έξω από αυτό κάποια άλλα άτομα. Εκεί ακολούθησε ένας άγριος καυγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας από τους εμπλεκόμενους προσπάθησε να βγάλει όπλο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκαρε με αποτέλεσμα ένα άλλο άτομο υπό το φόβο του όπλου τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τα τρία άτομα, τον έναν θανάσιμα και τους άλλους δύο ελαφρά και πιο σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι δεν βρήκαν κάποιον από τους εμπλεκόμενους στον καυγά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν εξαφανιστεί, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, περισυνέλεξαν από το σημείο της συμπλοκής μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL