Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C19.5°C
3 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.9°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.5°C20.0°C
4 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.2°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 71%
Εργατικό ατύχημα στο Κιλκίς / Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εργατικό ατύχημα στο Κιλκίς / Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου

Απορριμματοφόρο του δήμο Κιλκίς
eidisis.gr

Τραυματίστηκε εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Κιλκίς, κατά τη διάρκεια εργασιών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με κατάγματα.

Η 58χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται, ενώ η τροχαία Κιλκίς διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, το εργατικό ατύχημα έγινε στον οικισμό της Αργυρούπολης κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων. Η εργαζόμενη-συνοδός του απορριμματοφόρου βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του οχήματος, στον αριστερό βατήρα, όταν ο οδηγός έκανε όπισθεν, εγκλώβισε και πίεσε τη γυναίκα με το όχημά του πάνω σε μια κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ, με κίνδυνο να την συνθλίψει. Οι φωνές του δεύτερου εργαζόμενου-συνοδού του απορριμματοφόρου και η άμεση αντίδραση του οδηγού, που αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί, έσωσαν την 58χρονη γυναίκα από τα χειρότερα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με πληροφορίες του  eidisis.gr, να αναφέρουν ότι οι εξετάσεις έδειξαν πολλαπλά κατάγματα στο χέρι, στα πλευρά και στη λεκάνη της.

Για το περιστατικό επενέβη η Τροχαία Κιλκίς, η οποία και κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος. Βάσει των ίδιων πληροφοριών το πρώτο πράγμα που καταγράφηκε είναι πως δεν λειτουργούσαν οι πίσω αισθητήρες του οχήματος, που προειδοποιούν σε περίπτωση κινδύνου τον οδηγό, ακινητοποιούν το απορριμματοφόρο και δεν επιτρέπουν την οπισθοπορεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL