Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.0°C23.5°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.6°C23.7°C
4 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
21.5°C23.2°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.9°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.9°C21.9°C
3 BF 52%
Eurovision 2024 / Γκάφα ΕΡΤ - Ανέβασε το τραγούδι της Μαρίνα Σάττι πριν την επίσημη παρουσίαση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Eurovision 2024 / Γκάφα ΕΡΤ - Ανέβασε το τραγούδι της Μαρίνα Σάττι πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Μαρίνα Σάττι
SCREENSHOT

Γκάφα ολκής από την ΕΡΤ που κατά λάθος δημοσίευσε το τραγούδι της Μαρίνα Σάττι «Zari», το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision, που θα διεξαχθεί από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ειδικότερα το τραγούδι ανέβηκε στο κανάλι της ΕΡΤ στο Youtube, πριν την επίσημη τηλεοπτική μετάδοση στην έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. 

Το λάθος έγινε αντιληπτό και το σχετικό βίντεο «κατέβηκε» από το Youtube, έως ότου έγινε η επίσημη παρουσίαση και «ανέβηκε» εκ νέου το βίντεο κλιπ του κομματιού που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαΐου 2024. Τους δύο Ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL