Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.6°C19.7°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.4°C18.8°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C19.9°C
4 BF 48%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C19.3°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.2°C
0 BF 72%
Περιστέρι / Ανήλικες ξυλοκόπησαν 14χρονη συμμαθήτριά τους σε σχολείο - «Θα σε αποτελειώσουμε» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιστέρι / Ανήλικες ξυλοκόπησαν 14χρονη συμμαθήτριά τους σε σχολείο - «Θα σε αποτελειώσουμε» (βίντεο)

Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο, με μαθήτρια να δέχεται άγρια επίθεση από συμμαθήτριές της, σε γυμνάσιου του Περιστερίου, για ασήμαντη αφορμή, όπως σημείωσε ο πατέρας της ανήλικης. 

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο συνέλαβε τρεις μαθήτριες που συμμετείχαν στο περιστατικό και της οδήγησε στο τμήμα, ενώ οι γονείς της κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε υπέβαλαν μήνυση. 

Στο βίντεο που πρόβαλε το Star φαίνεται η μαθήτρια να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου. Μάλιστα το ένα κορίτσι κρατούσε την ανήλικη για να μη σηκωθεί, όσο την χτυπούν.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» είπε ο πατέρας της 14χρονης.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά σε δεκάδες μαθητές, οι οποίοι όχι μόνο σε επενέβησαν, αλλά βάσει των ίδιων πληροφοριών τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

«Πήγαμε στο Παίδων την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική, είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…» πρόσθεσε ο πατέρας της ανήλικης. 

Το πρωί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το γυμνάσιο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL