Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ολλανδία: Η βουλή ψήφισε δύο ψηφίσματα κατά των Ευρωομολόγων και της χαλάρωσης του ESM

Η ολλανδική βουλή ψήφισε για δεύτερη φορά ψήφισμα κατά της έκδοσης Ευρωομολόγων και τάχθηκε εναντίον οποιασδήποτε χαλάρωσης των όρων παραχώρησης δανείων από τον ESM..

Ο Μπολσονάρου εργατολόγος: Η ανεργία σκοτώνει, πηγαίνετε να δουλέψετε

«Η ανεργία μπορεί να σκοτώνει» απεφάνθη ο Μπολσονάρου προτρέποντας τους πολίτες να πάνε στις δουλειές τους «για να μην μείνουν άνεργοι και πεθάνουν από την πείνα», για να έρθει σε απευθείας μετάδοση σε σύγκρουση με τους υπουργούς Υγείας και Οικονομικών.

Ισπανία: Πρόστιμο σε άστεγο από το δεξιό δήμο της Μαδρίτης

Πρόστιμο σε άστεγο επιβλήθηκε στη Μαδρίτη, με τους περισσότερους άστεγους να μην μπορούν να βρουν δημοτικό κατάλυμα εξαιτίας της δεξιάς δημοτικής αρχής που δεν θέλει περιττές δαπάνες.

Φ. Μακάριο - Μπέργκαμο: Πεθαίνουμε στα εργοστάσια φτιάχνοντας παιχνίδια, βόμβες και ρόδες τρένων

"Η εισαγγελία του Μπέργκαμο ξεκίνησε έρευνα για εγκληματική πρόθεση επιδημίας για τους θανάτους σε ένα νοσοκομείο, δίνοντας το πρώτο μήνυμα ότι εάν φτάσαμε να έχουμε περισσότερους νεκρούς από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Μπέργκαμο, δεν φταίει μόνο ο ιός, αλλά και κάποιες πολιτικές", τόνισε στην «Αυγή» ο Φραντσέσκο Μακάριο

Χιλή - Πινιέρα: Ο ιός άλλοθι απελευθέρωσης 115 βασανιστών του Πινοσέτ

Ο πρόεδρος Πινιέρα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την πανδημία για να απελευθερώσει 115 χουντικούς στρατιωτικούς που έχουν καταδικαστεί για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Κόντε στη Bild: Ή χαλαρώνουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες ή διαγράφουμε την Ευρώπη

«Η Γερμανία δεν θα έχει πλεονεκτήματα εάν η Ευρώπη βουλιάξει στην ύφεση. Δεν ζητάμε από τη Γερμανία και την Ολλανδία να πληρώσουν τα χρέη μας. Ή χαλαρώνουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες ή θα πρέπει να διαγράψουμε την Ευρώπη", προειδοποίησε ο Κόντε το Βερολίνο από τις σελίδες της Bild.

Βολιβία: Μαζί με τις μάσκες… φίμωτρο σε κόμματα και ΜΜΕ - Απόλυση υπουργού Υγείας

Ποινικές διώξεις θα αντιμετωπίσουν κόμματα και ΜΜΕ που "παραπληροφορούν" για τον κορωνοϊό. Η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο τον υποψήφιο πρόεδρο της Αριστεράς. Η Ανιές απέλυσε τον υπουργό Υγείας και διέταξε τον πλήρη αποκλεισμό πόλης. Τα θύματα έφθασαν στα 18 και τα κρούσματα στα 264 άτομα.

Νέα κατάρρευση γέφυρας στην Ιταλία, με ένα τραυματία (VIDEO)

Μια γέφυρα κατέρρευσε τραυματίζοντας μόνο ένα άτομο στα σύνορα των Περιφερειών της Φλωρεντίας με της Γένοβας, υπογραμμίζοντας την απελπιστική κατάσταση των υποδομών στην Ιταλία.

Εκουαδόρ - κορωνοϊός: Οι γύπες πάνω από τα νοσοκομεία... μετά το ΔΝΤ και το Μορένο (VIDEO)

Μετά τη σκληρή λιτότητα του Μορένο και του ΔΝΤ το Εκουαδόρ αντιμετωπίζει σήμερα μια πραγματική εκατόμβη από τον κορωνοϊό, με τους γύπες να φθάνουν έξω από νοσοκομείο της δεύτερης σε μέγεθος πόλης της χώρας, ενώ ο πρόεδρός thw υποστηρίζει ότι τα διεθνή μέσα αναπαράγουν fake news.

O Πάπας την εποχή της πανδημίας: Να υπερασπίζεσαι τους φτωχούς της λιτότητας δεν σημαίνει ότι είσαι κομμουνιστής

Να υπερασπίζεσαι τους φτωχούς της λιτότητας και των οικονομικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν "δεν σημαίνει ότι είσαι κομμουνιστής", τόνισε την εποχή της πανδημίας εκ του άμβωνος ο Πάπας Φραγκίσκος.

Ισπανία: Θέσπιση ελάχιστου εισοδήματος για όλους, θέλουν Σάντσεθ και Ιγκλέσιας

Η ισπανική κυβέρνηση σχεδιάζει να υιοθετήσει ένα ελάχιστο εισόδημα για όλους τους πολίτες, οικογένειες και ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες ως μόνιμο μέτρο καταπολέμησης της φτώχειας.

Τόνι Μπαρμπαρά: Νοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς, βορά στον νεοφιλελευθερισμό και τη λιτότητα

Όταν όλα θα έχουν τελειώσει, όσοι επιζήσουμε θα τους εξαναγκάσουμε να κάτσουν στο τραπέζι να μιλήσουν για όλα αυτά που έγιναν. Πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν


Ραδιόφωνο