Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ισπανία: Στηρίζει Σάντσες τώρα ο Φελίπε Γκονζάλες

Οι Σοσιαλιστές του Σάντσες θα ζητήσουν από 46 ηγετικά και πρώην ηγετικά στελέχη του Λαϊκού Κόμματος να καταθέσουν σε ερευνητική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα, τη διαπλοκή και τα κρυφά ταμεία της Δεξιάς ζητώντας από τον πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι να είναι ο πρώτος που θα καταθέσει.

Βραζιλία: Στρατονόμοι, πεζοναύτες και πυροσβέστες σβήνουν τις φωτιές στα… υπουργεία

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Τεμέρ έβγαλε το στρατό στους δρόμους, ενώ αυξάνονται οι πιέσεις να παραιτηθεί μετά τις αποδείξεις ότι ζήτησε χρήματα από επιχειρηματία για να εξαγοράσει τη σιωπή του πρώην πρόεδρου της βουλής.

Ισπανία: «Όχι στο Ραχόι» συμφωνούν Σάντσεθ και Ιγκλέσιας, αλλά διαφωνούν στο… «πως»;

Ο Πέδρο Σάντσεθ και ο Πάμπλο Ιγκλέσιας συμφώνησαν ότι το διεφθαρμένο Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι είναι επικίνδυνο για την Ισπανία, αλλά έχουν διαφορετικές στρατηγικές για να το... διώξουν.

Ισπανία: Ο Σάντσεθ πανηγυρικά με το 50,21%, υπόσχεται «αντιπολίτευση στο διεφθαρμένο Λαϊκό Κόμμα»

Ο Σάντσεθ εκλέχθηκε πανηγυρικά γραμματέας των σοσιαλιστών και μίλησε για «αντιπολίτευση στο διεφθαρμένο Λαϊκό Κόμμα». Συγχαρητήρια από Ιγκλέσιας και νευρικότητα από… Ραχόι.

Πουέρτα Ντελ Σολ: 40.000 «Όχι» στη διαφθορά από Unidos Podemos

Σαράντα χιλιάδες άτομα συμμετείχαν χθες το απόγευμα στη συγκέντρωση του Unidos Podemos στην Πουέρτα Ντελ Σολ της Μαδρίτης με το σύνθημα των Αγανακτισμένων να είναι πιο επίκαιρο όσο ποτέ: «Φύγετε», «Δεν μας εκπροσωπείτε».

Η Λεπέν διχάζει την ιταλική Ακροδεξιά

"Stop με κάθε τρόπο στις βάρκες... Κάνουν εθνοκάθαρση" λέει ο νέος γραμματέας της Λίγκας του Βορρά Μ. Σαλβίνι την ώρα που ο ιδρυτής Ο. Μπόσι και στελέχη του κόμματος δηλώνουν αντιφασίστες!


Ραδιόφωνο