Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ζοάν Μένα, Καταλανός βουλευτής του Unidas Podemos: Ο Σάντσεθ κατάλαβε το μεγάλο λάθος του

"Δεν ήταν και δεν θα είναι εύκολη η συνεργασία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ταυτόχρονα ότι η εναλλακτική λύση θα ήταν μια δεξιά και ακροδεξιά κυβέρνηση. Αυτό δεν μπορεί να το επιτρέψει κανείς μας"

Ιταλία: Δεκαπέντε χιλιάδες «σαρδέλες» πολιόρκησαν το Σαλβίνι στη Μπολόνια – Αντλίες εναντίον των αντιφασιστικών Κοινωνικών Κέντρων (VIDEO)

Μεγάλη αντιφασιστική συγκεντρώση εναντίον του Σαλβίνι στην "κόκκινη" Μπολόνια με πολύ χιούμορ και φαντασία.

Χιλή: Συναινετική συνταγματική μεταρρύθμιση – Πάνω από 26.00 συλλήψεις - Πολιορκούνται οι… καραμπινέρος (VIDEO)

Ο Πινιέρα συμφώνησε με την αντιπολίτευση μια ατζέντα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, ενώ οι διαδηλώσεις συνεχίζονται με την αστυνομία και το στρατό να έχουν πραγματοποιήσιε πάνω από 26.000 συλλήψεις.

Βολιβία: Οι πραξικοπηματίες απειλούν και… θέλουν εκλογές χωρίς τον Μοράλες – Ιθαγενείς και συνδικάτα στους δρόμους - Διαμεσολάβηση ΟΗΕ (VIDEO)

Σε αποκλιμάκωση της κρίσης στοιχηματίζουν ο ΟΗΕ και ο Μοράλες, ενώ οι πραξικοπηματίες μιλούν για "συμφιλίωση" με το στρατό στους δρόμους και απειλές για μαζικές συλλήψεις.

Βολιβία: Ελέω στρατού και τραμπούκων η νέα πρόεδρος Ανιές - Ιθαγενείς συγκρούονται με την αστυνομία στη Λα Πας (Βίντεο)

Η Ζανίνε Ανιές αυτοανακηρύχθηκε "προσωρινή πρόεδρος" της Βολιβίας με τη στήριξη των πραξικοπηματιών και προχωρά στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των ιθαγενών πληθυσμών και των εργαζομένων. Σε κίνδυνο ο πλούσιος ενεργειακός πλούτος της χώρας.

Χιλή: Μεγάλες διαδηλώσεις και περισσότεροι… καραμπινέρος που τυφλώνουν και βασανίζουν ανηλίκους (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι μαζικές και ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον του Πινιέρα, που απαντά με περισσότερο... νόμο και τάξη. Πολλές συλλήψεις ανηλίκων και τυφλώσεων από πλαστικές σφαίρες αστυνομικών.

Ισπανία: Κυβέρνηση συνασπισμού με την Αριστερά και τον Ιγκλέσιας αντιπρόεδρο - Για πρώτη φορά από το 1939 - Τα 10 σημεία της προσυμφωνίας (Video)

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Unidas Podemos θα σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού, με τον Ιγκλέσιας να αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου της νέας κυβέρνησης. Οι δύο ηγέτες παρουσίασαν 10 κοινά σημεία.

Βολιβία: O Μοράλες στο Μεξικό - Ιθαγενείς πληθυσμοί κατά των πραξικοπηματιών - Η αστυνομία πυροβολεί - Ο στρατός... περιπολεί (Video)

Ο Μοράλες πάει στο Μεξικό σε μια ύστατη προσπάθεια ειρήνευσης. Οι κινητοποιήσεις των ιθαγενών πληθυσμών ανάγκασαν την αστυνομία να ζητήσει ενισχύσεις από το στρατό. Ο Τραμπ... γιορτάζει τον εμφύλιο στη Βολιβία και απειλεί τη Βενεζουέλα και τη Νικαράγουα.

Εκλογική ρώσικη ρουλέτα στην Ισπανία

«Ο Σάντσεθ παίζει ρώσικη ρουλέτα με τις νέες εκλογές και έχει βάλει το πιστόλι στον κρόταφο του κόμματός του και της Αριστεράς», προειδοποίησε ο πρώην ηγέτης του οικολογικού Equo και βουλευτής του...

Ισπανία: Προοδευτική κυβέρνηση θέλει ο Σάντσεθ μετά την… ψυχρολουσία - Πανηγύρι Vox, Σαλβίνι, Λε Πεν - Άντεξε η Αριστερά

Ο Σάνσεθ δεσμεύτηκε για προοδευτική κυβέρνηση, με τους σοσιαλιστές να του φωνάζουν να πάει με την Αριστερά, ενώ το ακροδεξιό Vox μετατράπηκε σε τρίτο κόμμα. Tο Unidas Podemos άντεξε με 12,98% από 14,31%.

Πραξικόπημα στη Βολιβία: Παραίτηση Μοράλες, συλλήψεις και επιδρομές δεξιών τραμπούκων

Με πραξικόπημα από το στρατό και την Αστυνομία ανατράπηκε ο πρόεδρος Έβο Μοράλες στη Βολιβία, ενώ υπό τις απειλές δεξιών τραμπούκων παραιτήθηκαν υπουργοί και συνελήφθη η πρόεδρος του Εκλογοδικείου.


Όλες οι Ειδήσεις
Ραδιόφωνο