Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραίτηση ύστερα από υπόδειξη των φιλικών ΜΜΕ

"Καθημερινή", ΣΚΑΪ και "Φιλελεύθερος" διαμήνυσαν ηχηρά ότι η παραμονή Διαματάρη δημιουργεί περισσότερα προβλήματα - Ο Α. Διαματάρης "θυσιάστηκε" από... αγάπη στον πρωθυπουργό, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι οι εναντίον του "επιθέσεις" λειτουργούν "αποπροσανατολιστικά"!

Με λίφτινγκ προσπαθούν να κρύψουν το "μάστερ στο θράσος"

Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κάνει ότι δεν βλέπει την υπόθεση Διαματάρη - Φιλιππάκου - ΣΥΡΙΖΑ: "Η αποπομπή του κ. Διαματάρη είναι πλέον μονόδρομος. Αλλιώς ο κ. Μητσοτάκης θα επιβεβαιώσει πως, εκτός από την απάτη, κάνει τα στραβά μάτια και σε κακουργηματικές ποινικές διώξεις 'αρίστων'"

"Εγώ δεν είμαι Σταϊκούρας, η μεσαία τάξη είναι πάνω από τα 1.500 ευρώ"

Σε ρότα... "σκιώδους πρωθυπουργού" η Ντόρα Μπακογιάννη - Βέλη και κατά των οικονομολόγων του ΟΟΣΑ - "Γραμμή" στον Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά: "Με τα νησιά μας δεν παίζουμε, δεν παίζουμε με την Κρήτη"

Μετά τη λαθροχειρία στο βιογραφικό Διαματάρη, ο Στ. Πέτσας θεώρησε ότι... "το θέμα έχει λήξει"!

Πλήρης κάλυψη στη fake αριστεία του υφυπουργού Εξωτερικών - Αλ. Τσίπρας: "Το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακή

Tα ΜΟΕ μπήκαν... προσωρινά στον πάγο

Ενδοκυβερνητική σύγχυση, στο φόντο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν - "Τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα" υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σιγή ιχθύος από Μητσοτάκη για το ακροδεξιό μανιφέστο Σαμαρά

Για δεύτερη μέρα μετά την ηχηρή εμφάνιση του πρ. πρωθυπουργού στο 13ο συνέδριο της Ν.Δ. - Καμία απάντηση ούτε για το κάλεσμα αποδέσμευσης από τη Συμφωνία των Πρεσπών ούτε για τη δήλωση περί... "λαθροεποικισμού" από "λαθρομετανάστες"! - Μια γενικόλογη αποστροφή του πρωθυπουργού περί... παραπλανητικών ετικετών Δεξιάς, Αριστεράς και Κέντρου σερβίρει το Μαξίμου ως... απάντηση!

"Γαλάζια" "αποκομματικοποίηση" και στο ΕΣΥ

Προσωπική εμπλοκή του πρωθυπουργού σε ρουσφετολογικούς διορισμούς - Σύζυγοι, κουμπάροι, φίλοι και στενοί συνεργάτες κομματικών παραγόντων, αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και κοινοτάρχες καλούνται να υπηρετήσουν το σχέδιο της κυβέρνησης για απαξίωση της δημόσιας Υγείας προς τέρψιν των επιχειρηματικών συμφερόντων

Ακροδεξιό μανιφέστο του Αντ. Σαμαρά με ευθείες αιχμές στο Μέγαρο Μαξίμου

Ακροδεξιό μανιφέστο διανθισμένο με ευθείες αιχμές προς το Μέγαρο Μαξίμου ξεδίπλωσε ο Αντώνης Σαμαράς-από το βήμα του 13ου συνεδρίου αποτυπώνοντας την δυσαρέσκεια του για το άδειασμα που του επιφυλάσσει ο πρωθυπουργός και στο ζήτημα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ζητείται Πρόεδρος με... συσπειρωτικές θέσεις στα εθνικά θέματα

Μπρα ντε φερ Μητσοτάκη - Σαμαρά σήμερα στο "γαλάζιο" συνέδριο - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τη μείωση και κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης στο... άγνωστο μέλλον λέγοντας ότι "αυτό θα γίνει όταν βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος και ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα», σε αντιδιαστολή με τις προεκλογικές εξαγγελίες για άμεσες φορολογικές ελαφρύνσεις!

Η "γαλάζια" αριστεία στα δημόσια νοσοκομεία

Προσωπική εμπλοκή του πρωθυπουργού σε ρουσφετολογικούς διορισμούς - Σύζυγοι, κουμπάροι, φίλοι και στενοί συνεργάτες κομματικών παραγόντων, αποτυχημένοι υποψήφιοι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι και κοινοτάρχες καλούνται να υπηρετήσουν το σχέδιο της κυβέρνησης για απαξίωση της δημόσιας Υγείας προς τέρψιν των επιχειρηματικών συμφερόντων

Πατέρας του ρουσφετιού ο Κυρ. Μητσοτάκης

Από το βήμα του 13ου Συνεδρίου της Ν.Δ. - Πλήρης κάλυψη των χειρισμών του για τους διοικητές νοσοκομείων (και όχι μόνο) με τη φράση: "Δεν θα εξισώσουμε τις μικρές αστοχίες του παρόντος με τα εγκλήματα του παρελθόντος"

Υπόσχονται "μέρισμα", αλλά δύο ταχυτήτων

Στο υπουργικό συμβούλιο προϋπολογισμός - ασφαλιστικό - Ένα κομμάτι σε όσους υπερφορολογήθηκαν, που οδηγεί σε επιχειρήσεις και λίγους, και ένα άλλο κομμάτι στους πιο ευάλωτους - "Τσεκούρι" Κεραμέως στα ΑΕΙ: "Συγκεκριμένο ποσοστό της χρηματοδότησης στα πανεπιστήμια θα εξαρτάται από την αξιολόγηση"

"Και ποιους να βάλουμε; Τους ξένους;»...

Με... "γλυκό" τρόπο ο Μ. Βορίδης ομολόγησε τον άγριο κομματισμό - Την ώρα που ο Στ. Πέτσας προσπαθούσε να βγάλει από το κάδρο τον Κυρ. Μητσοτάκη ισχυριζόμενος ότι... "δεν μιλάμε για κομματικές επιλογές", ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε την ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους - Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυρ. Μητσοτάκη "να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. εις βάρος της δημόσιας υγείας και των φορολογουμένων"

Ο Γ. Γεραπετρίτης προαναγγέλλει το κόψιμο του Α. Σαμαρά: Ζητείται πρόεδρος με "συσπειρωτικές θέσεις στα εθνικά θέματα"...

Άδειασμα Παυλόπουλου από Θεοδωρικάκο, που, όταν ρωτήθηκε για τις αντιρρήσεις του ΚΙΝ.ΑΛΛ., απάντησε: "Δεν πρέπει να έχει κανείς αμφιβολία ότι το πρόσωπο που θα φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τύχει της έγκρισης της ευρείας πλειοψηφίας, εύχομαι της καθολικής"...

Ο Κ. Πατέρας είχε προαναγγείλει τον διορισμό από τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ως πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. είχε ζητήσει το ίδιο, αλλά δεν του πέρασε - Εξόφληση προεκλογικής επιταγής για τη στήριξή του στη Ν.Δ. * Ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ προσπαθεί να εμφανίσει την (αναγκαστική) παραίτηση του διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας το Μαξίμου - Την παραίτηση του Β. Κικίλια και των 111 "αρίστων" ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ, που επισημαίνει: "Από τη δεξαμενή των αρίστων στο καλάθι των αχρήστων, ένα ρουσφέτι δρόμος"

"Αλληλεγγύη" από την Ευρωδεξιά ζητάει ο Κυρ. Μητσοτάκης

"Φτάνουμε στα όριά μας", το μήνυμα στο ΕΛΚ - Αφού ανέδειξε την κατασταλτική λογική της κυβέρνησης, κάλεσε την Ε.Ε. να προχωρήσει σε "αλλαγές στην κοινή πολιτική ασύλου και στην προστασία των συνόρων"

Με την "αναγκαστικότητα της βίας" ντύνει το τελεσίγραφο ο Βορίδης

Και μηνύματα προς Μαξίμου για το Μακεδονικό - * Ο υπουργός... Αγροτικής Ανάπτυξης απαγόρευσε στον ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρεται για αυταρχική κυβερνητική πολιτική - Αντίδραση Ν. Βούτση: Σύγχρονο "Φαρ-Ουέστ" οι προθεσμίες Χρυσοχοΐδη


Ραδιόφωνο