Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Να μην χαθεί η μάχη

Του Χρήστου Κυρίτση - Καλό είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη να παραδειγματιστεί από τους ομοϊδεάτες της στη Γερμανία (156 δισ. ευρώ) και να πάρει σοβαρά μέτρα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος Υγείας, αλλά και τη θωράκιση της οικονομίας, των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων.

Φαινόμενα θεσμικού εκφασισμού

Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας. Το ξύλο έχει στοιχεία αναγκαστικότητας. Αυτό δήλωσε χθες ο Μ. Βορίδης μιλώντας γιατί την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον φοιτητών, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας, να επιβάλει τον νόμο, ακόμα και με ξύλο.

Η δημόσια εικόνα του Κυρ. Μητσοτάκη

Η αλλαγή ρότας στη δημόσια εικόνα του Κυρ. Μητσοτάκη φαίνεται με εντυπωσιακό τρόπο στο νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος, όπου κόβεται και ράβεται ολόκληρη λειτουργία της κυβέρνησης και της διοίκησης του κράτους στα μέτρα ενός ανδρός, του πρωθυπουργού

Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισαν Αριστερά

Του Χρήστου Κυρίτση - Η Ν.Δ. και ο Κυρ. Μητσοτάκης κέρδισαν τις εκλογές. Εκ του αποτελέσματος είναι μια μεγάλη νίκη. Από την άλλη, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ήταν μια μικρή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα.

Ο Άδωνις τώρα και... παιδαγωγός

Υγεία και Παιδεία είναι κάτι που πρέπει να μάθουν το πληρώνουν οι πολίτες. Αυτό είναι το βαθύτερο νόημα όσων είπε χθες ο υπουργός Υγείας Ά. Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, για το 25ευρο στα νοσοκομεία.