Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η διαφθορά των... "αξιωματούχων"

Η αδελφή του πρωθυπουργού Αλεξάνδρα αναλαμβάνει, όπως διαβάζουμε, πρόεδρος της πρωτοβουλίας για αιολικά πάρκα. Νομικός σύμβουλος στη ΡΑΕ, την αρχή που χορηγεί τις άδειες, είναι η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη. Ο πεθερός του υπουργού έχει εταιρεία (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) που κατασκευάζει αιολικά πάρκα. Τίποτα δεν τους σταματά

Λογαριασμοί της Ν.Δ. με λεφτά του Δημοσίου;

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ μηχανισμός προπαγάνδας της Ν.Δ. ενορχήστρωσε αντεπίθεση για να φύγει από την επικαιρότητα το θέμα του σκανδάλου δωροδοκιών ΜΜΕ με δημόσιο χρήμα, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι»

Οι διαγωνισμοί έγιναν αναθέσεις και η ενημέρωση παραπλάνηση

Του Δημήτρη Χρήστου - «Στη Νέα Δημοκρατία δεν θα σταθείς ποτέ, εμείς είμαστε οικογένεια. Μια κουβέντα της στιγμής, απλή, αληθινή και απολύτως διαφωτιστική για τη δημόσια ζωή στην Ελλάδα»

Και λογαριασμό... δεν δίνουν!

Βιώνουμε μια περίοδο πρωτόγνωρη για τη μεταπολιτευτική περίοδο. Τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας γίνονται λάφυρα σε επιλεγμένους «επενδυτές». Η δημόσια Παιδεία διαλύεται διά της υποβάθμισης.

Η αντικανονική επάνοδος στην... κανονικότητα

Τηρούνται τα μέτρα; Μετά τους δισταγμούς των δύο πρώτων ημερών, χαλάρωσαν όλα. Παντού είδαμε εικόνες τύπου Μυκόνου. Εκείνο που δεν είδαμε ήταν τις αρμόδιες αρχές να κάνουν ελέγχους. Προκλητικά απούσες!

Ελληνική πρωτιά στη φυγή κεφαλαίων!

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ άραγε κανείς ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, συζύγου μιας «αρχιτεκτόνισσας» ίδρυσης offshore, που δανείστηκε για προσωπικές μπίζνες κεφάλαια από αφανείς εταιρείες, μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής;

Ο πειρασμός... για προβοκάτσιες

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ρισκάρει εκλογές το φθινόπωρο; Τι τις χρειάζεται με τόσο ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή; Τις χρειάζεται, διότι έρχονται θύελλες στην οικονομία και την εργασία, με την ύφεση να γίνεται πανδημία. Και όσο περνάει ο χρόνος, οι πολιτικές δυσκολίες θα πολλαπλασιάζονται.

Δεν είναι καπιταλισμός! Είναι πλιάτσικο με τους κολλητούς...

Του Δημήτρη Χρήστου - «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να εγγυηθώ για τη δραστηριότητα κανενός ιδιώτη επιχειρηματία. Καπιταλισμό έχουμε στην Ελλάδα και οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες καθορίζουν με ποιο τρόπο θα κινηθούν», δήλωσε με στόμφο ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αυτόπτης μάρτυρας στην πλατεία...

ΑΠΟ ΤΗΝ Πρωτομαγιά και μετά, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη συγκεντρώνονταν, στο όρθιο και το καθιστό, εν μέσω πανδημίας, πάνω από 200 άτομα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας με μάσκες και αποστάσεις! Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν ήταν κάτοικοι της γειτονιάς, ήταν επισκέπτες.

Να δεις τι σου έχουν για μετά...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ πώς αντιμετωπίζεται η πανδημία της ανεργίας και των πετσοκομμένων εισοδημάτων; Πόσο μπορούν ακόμα τα μπουκωμένα συστημικά ΜΜΕ να ωραιοποιούν την πραγματικότητα, να συνεχίζουν να αβαντάρουν την εξουσία και να λογοκρίνουν την αντιπολίτευση.

Υπάρχει θέμα δημοκρατίας, και μάλιστα μεγάλο!

Του Δημήτρη Χρήστου - Αποφασίζουν και διατάσσουν και τα δικά τους ΜΜΕ ωραιοποιούν την κατάσταση. Η διαβούλευση καταργήθηκε, ο διάλογος περιορίστηκε και οι άνθρωποι των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών σιωπούν!