Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άστεγοι καθηγητές και rooms to let

«Οι 50 από τους 170 εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν στα σχολεία των Κυκλάδων ως αναπληρωτές στη β φάση παραιτήθηκαν ή αρνήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία» αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση η Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων,

Τι δεν κληρονομήσαμε από τους δικούς μας πρόσφυγες

Όταν πριν περίπου έναν αιώνα σχεδόν εκατομμύριο πρόσφυγες από τα μικρασιατικά παράλια πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, έφεραν μαζί τους και μπόλιασαν τον τόπο και την κοινωνία μας με χίλια μύρια καλά εκτός από το αίσθημα της φιλοξενίας στους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου.

Βοηθάω τη Δικαιοσύνη

«Υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών οι οποίοι όλοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου....

Νεοδημοκράτες χαμηλού δημοκρατικού προφίλ

Ας το συνεχίσουμε από εκεί που η στήλη το άφησε χθες. Από εκεί όπου η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αποφύγει τις δύσκολες απαντήσεις που η μάζα των ακραίων ψηφοφόρων της περιμένει για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης που βαραίνει και τη χώρα μας.

Διαχείριση της προσφυγικής κρίσης με το μυαλό στους "Μπογδάνους"

Όταν κάποιοι αποφασίζουν να προστατεύσουν τον «ευρωπαϊκό τρόπο ζωής», είναι φρόνιμο να σβήνουν διακριτικά από τη δημόσια συζήτηση τους «πρόσφυγες» και να προκρίνουν την έννοια του «μετανάστη».

Μια παλιά ιστορία από το Τορόντο

Αν πάμε μια δεκαετία πίσω και αρχίσουμε να ψάχνουμε τις θέσεις των κομμάτων περί ψήφου των ομογενών, θα θυμηθούμε πως η Ν.Δ. του Κώστα Καραμανλή ήταν τότε από επιφυλακτική έως αντίθετη, όπως και το ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα της Αριστεράς επίσης,

Τριφασικό το δούλεμα για τη ΔΕΗ

Πολλά διαβάσαμε για τη ΔΕΗ. Ακόμα περισσότερα ακούσαμε για τη ΔΕΗ. Και τελικά το μόνο που δεν καταλάβαμε είναι το γιατί τον επόμενο λογαριασμό θα πρέπει να τον διαβάσουμε καθισμένοι και με ένα υπογλώσσιο έτοιμο διά παν ενδεχόμενο.

Απειλές κατά του Νάσου, ακροδεξιές απρέπειες στο Ίλιον

Συντονισμένη ήταν η επίθεση στο πρόσωπο του Νάσου Ηλιόπουλου από έναν εσμό σεξιστών, ομοφοβικών και λούμπεν ακροδεξιών που ήρθαν να μας θυμίσουν το κοινό της τηλεοπτικής αρένας που πριν έναν χρόνο πανηγύριζε το λιντσάρισμα του Ζακ.

Πόσους τσιμεντόλιθους ακόμα θα βάλουν;

Έχουν συμπληρωθεί ογδόντα ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και ενώ κάθε πρωί περιμένουμε πως θα μας ξυπνήσουν οι μπουλντόζες του υπουργού Ανάπτυξης και οι οδοστρωτήρες του πρωθυπουργού το μόνο που έχουμε δει είναι το μυστρί ενός εργάτη που κάνει μεροκάματα χτίζοντας πόρτες και παράθυρα κτηρίων στο κέντρο της Αθήνας.

Επιχειρήσεις ανθρωπιάς με θύματα παιδιά

Μια χαρά κυλάει το νερό στον μύλο της κυβερνητικής προπαγάνδας με τις «επιχειρήσεις ανθρωπιάς» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που σώζουν μέρα παρά μέρα πρόσφυγες και μετανάστες από τα νύχια της αλληλέγγυας εκμετάλλευσης.

Η σοβαρή Χ.Α. είναι εδώ

Του Πέτρου Κατσάκου   Όταν προ ετών ο Μπάμπης Παπαδημητρίου -του ΣΚΑΪ τότε, της Ν.Δ. σήμερα- συμβούλευε τους μελανοχίτωνες του Μιχαλολιάκου να σοβαρευτούν και πρόκρινε μια σοβαρή Χρυσή Αυγή ως...

Δεν φτάνουν τα λεφτά για κοινωνικό μέρισμα... μας τα έφαγε ο ΣΕΒ

Και πώς να φτάσουν τα λεφτά για κοινωνικό μέρισμα αφού η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έπρεπε να καλύψει τις ανάγκες των 468 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας χαρίζοντάς τους τις φοροελαφρύνσεις που κάποιοι άλλοι αφελώς περίμεναν;

Υπηκοότητα με 2 εκατ. και δώρο η εθνική συνείδηση

Δεν γνωρίζουμε αν θα επαληθευτεί τελικά το ρεπορτάζ της "Καθημερινής" που φέρει την κυβέρνηση έτοιμη να νομοθετήσει την απόδοση ελληνικής υπηκοότητας σε πολίτες τρίτων χωρών που αποκτούν στη χώρα μας ακίνητη περιουσία τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων ευρώ.


Ραδιόφωνο