Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καμία "πλάτη" για την απομείωση του χρέους από τη Ν.Δ.

Μάλιστα, προχθές, ο τομεάρχης Εξωτερικών, Γ. Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης -που απεσύρθη κατόπιν, λόγω πένθους- προδιέγραφε την αρνητική στάση της Ν.Δ. σε ενδεχόμενη συζήτηση περί εθνικής συνεννόησης. Ο Γ. Κουμουτσάκος καλούσε τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα να ζητήσουν... συγγνώμη και μετά να περιμένουν στήριξη.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο χρόνος είναι ο... χειρότερος γιατρός

Όσο περισσότερο προσδιορίζεται η συζήτηση για το μέλλον του σχήματος, τόσο περισσότερο βγαίνουν στην επιφάνεια οι διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της.

Φ. Γεννηματά: "Εθνική συνεννόηση" με βάση... το συμφέρον της χώρας

Η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέβασε τους τόνους από την αρχή της ομιλίας της δημιουργώντας ζήτημα για το ότι δεν μίλησε πριν από τον πρωθυπουργό όπως συνηθίζεται. Παρά τις διευκρινίσεις που είχαν δοθεί ήδη από τον πρόεδρο της Βουλή η Φ. Γεννηματά κατήγγειλε το γεγονός κάνοντας λόγο για “κακοστημένη παράσταση με συμμετοχή του προέδρου της Βουλής”.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν ψηφίζει ούτε τα αντίμετρα

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ., ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης στη Βουλή της συμφωνίας, επισημοποιήθηκε η απόφαση για καταψήφιση τόσο των μέτρων όσο και των αντιμέτρων.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Η έξωση του γραμματέα Ξεκαλάκη από το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη, παρ’ ότι δεν έχει απολέσει τον θεσμικό ρόλο του, αποτέλεσε απλά ακόμα μια σπίθα στη φωτιά που είχαν ήδη ανάψει η διαφοροποίηση και η σύγκρουση του ίδιου και των υπόλοιπων διαφωνούντων του κόμματος με την κεντρική γραμμή της επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Την Κυριακή συζητούν για το Συνέδριο

Η συνεδρίαση δεν κρίνεται ως “κρίσιμη”, καθώς δεν καλείται να λάβει πολιτικές αποφάσεις, ενώ, και γι’ αυτόν τον λόγο επίσης, αναμένεται να μη συμμετέχουν τα στελέχη που εκφράζουν τις διαφωνίες τους με τους κεντρικούς σχεδιασμούς της Χαριλάου Τρικούπη και της ΔΗ.ΣΥ.

Η Χαρ. Τρικούπη προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά

Στις ελληνικές καλένδες ο ενιαίος φορέας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης - Μπροστά στον φόβο της εξάπλωσης της αναταραχής στις άλλες συνιστώσες, ο νέος... γραμματέας, Β. Κεγκέρογλου ζήτησε να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης. Πάντως οι Κινήσεις Πολιτών εκφράζουν ανησυχία για τον "ενιαίο φορέα", ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. ζητάει ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα σύντομα * Διατηρούμε την αυτονομία μας" διαμηνύει ο Γ. Παπανδρέου

Έξωση του γραμματέα από το γραφείο του

Με εντολή Γεννηματά - "Δεν παίζω στο ριάλιτί τους" λέει ο Στ. Ξεκαλάκης στον διευθυντή του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννη, που απαντά: "Δουλεύουμε ως εθελοντές, μερικές φορές ως εθελοντές αυτοκτονίας"

Το ΠΑΣΟΚ έκανε πως δεν άκουσε

Διαστρέβλωση θέσεων Τσίπρα από το Ποτάμι - Αρκέστηκε σε μια μάλλον τυπική ανακοίνωση - επίθεση ως αντίδραση για την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέφυγε να επανέλθει στην πρόταση που είχε διατυπώσει μια ημέρα νωρίτερα η Φ. Γεννηματά για απόδοση του υπερπλεονάσματος

"Γαλάζιος" πονοκέφαλος για το άρθρο με τα "αντίμετρα"

"Καμία συνενοχή" διαμηνύει η Ν.Δ., αλλά περισσεύει η γκρίνια για την καταψήφιση των θετικών παρεμβάσεων * "Όχι σε όλα" από τη Φ. Γεννηματά, "θα τοποθετηθούμε υπεύθυνα" δήλωσε το Ποτάμι

Εκτός Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου οι διαφωνούντες

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - Με βέλη κατά Λαλιώτη απαντά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Στ. Ξεκαλάκης *"Παράλογη αντίδραση" αποδίδει στην ηγετική ομάδα ο ευρωβουλευτής Ν. Ανδρουλάκης *Φ. Γεννηματά: "Κανένας μηχανισμός δεν μπορεί να ανακόψει αυτή την πορεία"

Ντόμινο εξελίξεων στην Κεντροαριστερά

Η εσωκομματική αντιπαράθεση, που κορυφώθηκε με τη ρήξη της Φ. Γεννηματά με την ομάδα Ανδρουλάκη - Ξεκαλάκη, στέλνει αυτή την προοπτική για τη ΔΗ.ΣΥ. πολλά βήματα πίσω. Οι εξελίξεις δημιουργούν...


Ραδιόφωνο