Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Θέσεις, όχι ακρότητες που μας αποκόπτουν από το μετριοπαθές ακροατήριο"

Προσωπική παρέμβαση Χατζηδάκη με αποδέκτη την ακραία πτέρυγα της Ν.Δ. - Ο αντιπρόεδρος τα λέει στον άλλον αντιπρόεδρο, για να τ’ ακούει ο πρόεδρος

Ο Μπακογιάννης άδειασε τον Μητσοτάκη από τη Λαμία

-"Η αυτοδιοίκηση δεν επιτρέπεται να γίνεται νεροκουβαλητής κανενός κόμματος" -"Περιγράφω μια πραγματικότητα η οποία προφανώς δεν ξεκίνησε τον Γενάρη του 2015, μην τρελαθούμε κιόλας!" - "Τέτοια εβδομάδα του μέλιτος όπως αυτή που μου χαρίσατε δεν είχα ποτέ φανταστεί".

Γ. Πανούσης: "Μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το διαρκές διακύβευμα θα είναι Αριστερά - Δεξιά"

Ο ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί τη γοητεία και το αποτύπωμα της Αριστεράς "εν κινδύνω", μιας Αριστεράς που δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τον κάθε Έλληνα, αλλά και που δεν πρόδωσε την Ελλάδα

"Ενισχύεται" η Φ. Γεννηματά, ενισχύεται και το δίλημμά της για Αριστερά ή Δεξιά

Η ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ. έχει καταλήξει στη στρατηγική τής σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, προσπαθώντας την ίδια στιγμή να τηρεί ίσες αποστάσεις απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ.

Προνομιακές επιθέσεις κατά ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ

Στον απόηχο της πρότασης για έναρξη διαλόγου που διατύπωσε ο Αλ. Τσίπρας και της απόρριψης της εκ μέρους της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, αναμφίβολα το πολιτικό ενδιαφέρον στρέφεται στις τοποθετήσεις των κεντρικών προσώπων της ΔΗ.ΣΥ. και όχι μόνο

Καμία "πλάτη" για την απομείωση του χρέους από τη Ν.Δ.

Μάλιστα, προχθές, ο τομεάρχης Εξωτερικών, Γ. Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης -που απεσύρθη κατόπιν, λόγω πένθους- προδιέγραφε την αρνητική στάση της Ν.Δ. σε ενδεχόμενη συζήτηση περί εθνικής συνεννόησης. Ο Γ. Κουμουτσάκος καλούσε τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα να ζητήσουν... συγγνώμη και μετά να περιμένουν στήριξη.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο χρόνος είναι ο... χειρότερος γιατρός

Όσο περισσότερο προσδιορίζεται η συζήτηση για το μέλλον του σχήματος, τόσο περισσότερο βγαίνουν στην επιφάνεια οι διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό της.

Φ. Γεννηματά: "Εθνική συνεννόηση" με βάση... το συμφέρον της χώρας

Η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ. και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέβασε τους τόνους από την αρχή της ομιλίας της δημιουργώντας ζήτημα για το ότι δεν μίλησε πριν από τον πρωθυπουργό όπως συνηθίζεται. Παρά τις διευκρινίσεις που είχαν δοθεί ήδη από τον πρόεδρο της Βουλή η Φ. Γεννηματά κατήγγειλε το γεγονός κάνοντας λόγο για “κακοστημένη παράσταση με συμμετοχή του προέδρου της Βουλής”.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν ψηφίζει ούτε τα αντίμετρα

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Συντονιστικού της Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ., ενόψει της συζήτησης και της ψήφισης στη Βουλή της συμφωνίας, επισημοποιήθηκε η απόφαση για καταψήφιση τόσο των μέτρων όσο και των αντιμέτρων.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Η έξωση του γραμματέα Ξεκαλάκη από το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη, παρ’ ότι δεν έχει απολέσει τον θεσμικό ρόλο του, αποτέλεσε απλά ακόμα μια σπίθα στη φωτιά που είχαν ήδη ανάψει η διαφοροποίηση και η σύγκρουση του ίδιου και των υπόλοιπων διαφωνούντων του κόμματος με την κεντρική γραμμή της επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.


Ραδιόφωνο