Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ωραιόκαστρο: Το δυστύχημα έφερε στο φως την έλλειψη αλληλεγγύης του δημάρχου

Σε όλη τη λεγόμενη Συμμαχική οδό τα διερχόμενα Ι.Χ. αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Παρά το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο δρόμο βρίσκονται δύο δομές φιλοξενίας, τίποτε δεν προειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς για να κόβουν ταχύτητα και να είναι προσεκτικοί

Ωραιόκαστρο: Επίθεση κατά νεολαίων του ΣΥΡΙΖΑ από ομάδα γονέων με ακροδεξιά και ξενοφοβική ρητορική

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν την ψυχραιμία τους και προσπαθούσαν να συζητήσουν μαζί τους, αλλά μόνο κραυγές και απειλές εισέπρατταν. “Φύγετε από δω”, “θα φωνάξουμε την αστυνομία” (!) και άλλα τέτοια. Ένας ηλικιωμένος μάλιστα κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός νεολαίου και ήταν έτοιμος να τον χτυπήσει, αλλά τον συγκράτησαν κάποιοι πιο ψύχραιμοι, ενώ ένας άλλος γονέας δεν έκρυψε ότι τελικά ο φόβος του ήταν το πώς θα εισέπρατταν τα παιδιά το μήνυμα του πανό.

Εισαγγελική έρευνα για τα οικονομικά του ΟΑΣΘ

Συγκεκριμένα ο κ. Τσόγκας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα από το τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που έγινε η 12ημερη επίσχεση εργασίας που παρέλυσε την πόλη, αλλά και η αιτία που ο Οργανισμός παρουσιάζει συσσωρευμένα ελλείμματα, με αποτέλεσμα να μην καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους. Στο πλαίσιο της παραγγελίας θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες και εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Οργανισμός Αδιαφανών Συνθηκών Θεσσαλονίκης

Ο γηρασμένος στόλος του “αμαρτωλού” ιδιωτικού ΟΑΣΘ ξαναβγήκε στους δρόμους της πόλης από την περασμένη Πέμπτη και το επιβατικό κοινό του, που συναποτελούν κυρίως εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα (συνήθως πολύ πιο κακοπληρωμένοι από τους εργαζόμενους του συγκεκριμένου οργανισμού), συνταξιούχοι, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές, δεν έχει την επιλογή να του γυρίσει την πλάτη.

Ανεπιθύμητα τα προσφυγόπουλα σε όλα τα σχολεία της Αλεξάνδρειας

Ανεπιθύμητα είναι τα προσφυγόπουλα σε όλα τα σχολεία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, αφού όλοι οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων αποφάσισαν ότι επ' ουδενί επιτρέπουν στα μόλις 60 παιδάκια των προσφύγων...

Ταλαιπωρία για τους πολίτες, κρυφτό από τη διοίκηση

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων, που ξεκίνησε από το ΕΚΘ, με πρώτη στάση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε μπροστά στο κτήριο του δημαρχείου

ΚΘΒΕ: Το Κιβώτιο... δεν είναι άδειο

Τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της διοίκησης του ΚΘΒΕ Άρης Στυλιανού κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου χρόνου της θητείας τους, παρουσίασαν αναλυτικά τα συνολικά έσοδα και έξοδα των παραστάσεων 2015-2016 από τα οποία φαίνεται ότι τα έξοδα ήταν λιγότερα από τα έσοδα, όπως και το τι έδωσαν οι παραστάσεις των έργων που ανέβηκαν το διάστημα αυτό.

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο άγαλμα Βενιζέλου (Αριστοτέλους), στις 6 μ.μ. και θα καταλήξει στην πλατεία της ΧΑΝΘ, την ώρα που προγραμματίζεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.


Ραδιόφωνο