Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ταλαιπωρία για τους πολίτες, κρυφτό από τη διοίκηση

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ - Πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων, που ξεκίνησε από το ΕΚΘ, με πρώτη στάση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατέληξε μπροστά στο κτήριο του δημαρχείου

ΚΘΒΕ: Το Κιβώτιο... δεν είναι άδειο

Τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της διοίκησης του ΚΘΒΕ Άρης Στυλιανού κάνοντας τον απολογισμό του πρώτου χρόνου της θητείας τους, παρουσίασαν αναλυτικά τα συνολικά έσοδα και έξοδα των παραστάσεων 2015-2016 από τα οποία φαίνεται ότι τα έξοδα ήταν λιγότερα από τα έσοδα, όπως και το τι έδωσαν οι παραστάσεις των έργων που ανέβηκαν το διάστημα αυτό.

Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο άγαλμα Βενιζέλου (Αριστοτέλους), στις 6 μ.μ. και θα καταλήξει στην πλατεία της ΧΑΝΘ, την ώρα που προγραμματίζεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.

Σύσκεψη Εργατικών Κέντρων εν όψει ΔΕΘ

Σύμφωνα με όσα επισημάνθηκαν η ανεργία παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ενώ η απλήρωτη και «μαύρη» εργασία συνεχώς διευρύνονται και οι ελαστικές μορφές απασχόλησης κυριαρχούν. Οι εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων κάλεσαν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Αριστοτέλους, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προσφύγων που διαβιούν στα κέντρα φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη και το Χέρσο

Αλληλέγγυοι και πρόσφυγες, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν χθες μπροστά από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, στην Αριστοτέλους, και κρατώντας πλακάτ γραμμένα στην αγγλική γλώσσα ζητούσαν από την Ε.Ε. να ανοίξει τα σύνορα γι' αυτούς. Παράλληλα διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες διαβίωσης στα κέντρα φιλοξενίας και κυρίως για το φαγητό.

Πρόταση Μπουτάρη για συμμετοχή των δήμων στον ΟΑΣΘ

Όπως τόνισε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, προς αυτήν την κατεύθυνση είχε το προηγούμενο διάστημα συνομιλίες με άλλους δημάρχους του πολεοδομικού συγκροτήματος, οι οποίοι φέρονται να αντιμετωπίζουν θετικά την πρότασή του για τη δημιουργία ενός νέου εταιρικού σχήματος, όπου εκτός από τον ΟΑΣΘ θα μπορούν να συμμετέχουν ως μέτοχοι και οι δήμοι πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα έχουν και την εποπτεία.

Ικανοποίηση για την υλοποίηση των ΜΟΕ

Συνάντηση Κοτζιά με Ποπόσκι, Ντιμιτρίεβ και Ιβάνοφ στα Σκόπια - Οπαδός των "σωστών και χρήσιμων για τους λαούς συμβιβασμών που απελευθερώνουν απο τις φυλακές της Ιστορίας" δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας: "Αν δεν έχει κόκκινες γραμμές, θα είναι ένας σάπιος συμβιβασμός"


Ραδιόφωνο