Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παναθηναϊκός: Έφθασε το πούλμαν, ρεπό οι παίκτες

Πριν οι "πράσινοι" μπουν και πάλι στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πασκουάλ με τη διοίκηση της "πράσινης" ΚΑΕ, όπου οι δύο πλευρές θα συζητήσουν την τιμωρία ή όχι των τεσσάρων παικτών που αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν, αλλά ενδεχομένως και την παραμονή ή όχι του Καταλανού τεχνικού στο "τιμόνι" της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε το πούλμαν, δεν τιμωρήθηκαν οι "4"

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που ακολούθησε, αναφέρεται πως η απόφαση των τεσσάρων να επιστρέψουν μόνοι τους "είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων την αρνητική δημοσιότητα της ΚΑΕ" και συμπληρώνει: "Επιφυλασσόμεθα να εξετάσουμε την ποινή, η οποία και θα επιβληθεί άμεσα".

Νεκρός 18χρονος μπασκετμπολίστας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 18χρονος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς και, μετά τις πρώτες φάσεις στις οποίες συμμετείχε, ένιωσε αδιαθεσία και κατευθύνθηκε στον πάγκο, όπου έχασε τις αισθήσεις του.

Το καλοκαίρι οι εκλογές

Σύμφωνα με το "διοριστήριο" της FIFA, η θητεία της ΠΔΕ θα έπρεπε να ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου και πριν αυτή εκπνεύσει ή σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την καταληκτική ημερομηνία να προκηρυχθούν οι αρχαιρεσίες.


Ραδιόφωνο